- Poruka
- 391.421
na kom kraju
?
šta znaci ova recenica koju izgovori neko sa kim ste u dužoj vezi
kako može da se planira ljubav ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada jeste malo cudno kad to kaze neko sa kim si u duzoj vezi, ono izvini gari, a sta je bilo ovo do sad, tonska proba?Mislim da je to rečeno u smislu "Nisam očekivao, a ni pretpostavljao da ću se ikada zaljubiti u tebe iz tog i tog razloga, a ipak, na kraju se ipak zaljubljujem".
Uprkos svemu u šta neko veruje, dešava se suprotno i tako se to kaže.
Bar se meni tako čini.
Mada jeste malo cudno kad to kaze neko sa kim si u duzoj vezi, ono izvini gari, a sta je bilo ovo do sad, tonska proba?![]()
Istina. Veoma mi je neobično da se to izgovori u dugoj vezi jer, šta ćeš u dugoj vezi ako nisi zaljubljen. Nema smisla. Ali, ako govorimo o periodu muvanja, zatim početak veze, onda je to pravi period za ovu rečenicu.Mada jeste malo cudno kad to kaze neko sa kim si u duzoj vezi, ono izvini gari, a sta je bilo ovo do sad, tonska proba?![]()
Znaci da ta osoba "duzu vezu" nije percipirala kao vezu nego kao neku kombinacijuna kom kraju?
Na kraju? Zar to ne bi trebalo da bude na početku?na kom kraju?
Jbg,..naopako sam rođena!Na kraju? Zar to ne bi trebalo da bude na početku?
Znači da priča mazno, mazi se.šta znaci ova recenica koju izgovori neko sa kim ste u dužoj vezi
Jel to pocelo seksom ?na kom kraju?
Do sad te je tretirao kao stoku i seksualno zadovoljavao tobom, a sad kad si još jedina ti mu ostala koja ga trpiš, shvatio je da je bolje prazan burek u ruci, nego reklama za pečenu jagnjetinu na pečenjari.na kom kraju?
Loše je isplanirala.Do sad te je tretirao kao stoku i seksualno zadovoljavao tobom, a sad kad si još jedina ti mu ostala koja ga trpiš, shvatio je da je bolje prazan burek u ruci, nego reklama za pečenu jagnjetinu na pečenjari.
Jedna koleginica s posla mi kaže da se rastala posle sedmogodišnje veze od momka. Pitam je, toliko dugo ti je trebalo da se upoznate, a ona: Ne, toliko je njemu trebalo da upozna samoga sebe.
Vidiš, ona je očigledno planirala ljubav.
Da, moguće je planirati istu.
na kom kraju?
Zaljubljenost nije odnos zasnovan na poznavanju stvarnosti. Pošto zaljubljena osoba ne poznaje drugog kakav je on u realnosti,zaljubljenost je odnos privida u kome osoba ulazi u relaciju sa sopstvenom nesvesnom predstavom koju je "zalepila" preko osobe u koju se zaljubila.na kom kraju?