NA KOSOVU JE U VREME BOMBARDOVANJA UBIJENO 8.000 ALBANACA???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кандићка је олош над олошима. Толику мржњу према рођеном народу нисам скоро видео. Па њој су за сва зла овог света криви Срби. Страшно.

Kandicka je za zaljenje, jer je pojede mrznja, leze sa mrznjom, budi se sa mrznjom, jadan je njezin zivot.

A to sto laprda moze da okaci macku o rep....

Ja реко шта је са тим НВО?
Бацали бомбе на српску децу на Косову и Метохији, у Хрватској забрањују ћирилицу, признато на суду да се догодила црна трговина људски органима на Косову и Метохији, Хашим Тачи прети етничким чишћењем преостачох Срба, нико се не оглашава, чак нема ни једног поста на овом форуму неког из НВО сектора!?:eek:
Значи постоји НВО сектор у Србији!?

На једном домаћем војном форуму има искуство нашег војника који је био сведок да НАТО авијација бомбардује шиптарске положаје, у тренутку кад су српске снаге биле сасвим изложене нападу. Грешка или шта већ...

Kandicka je za zaljenje, jer je pojede mrznja, leze sa mrznjom, budi se sa mrznjom, jadan je njezin zivot.

A to sto laprda moze da okaci macku o rep....

Мени није јасно како ту жену није срамота да износи такве лажи против свог народа (ако је уопште Српкиња).

Izjavila Natas Kandic jutros na B92 u emisiji Hocu Da Znam, "Na kosovu je u vreme bombardovanja ubijeno 8000 Albanaca, po podacima koje ima njenog Fonda, a da ni jednom recju ne pomenu civilne zrtve tog bombardovanja na teritoriji cele Srbije.
Dokle ce ovo drustvo i vlast da tolerisu ovu bezocnu spodobu koja svaki svoj nastup koristi da govori protivu Srbije.

ona nije zaduzena za stradanje srba...srbija samo treba da joj da pare iz budzeta--KAKO BI OPLELA PO SRBIJI...nije ona kriva nista...

Бацали бомбе на српску децу на Косову и Метохији, у Хрватској забрањују ћирилицу, признато на суду да се догодила црна трговина људски органима на Косову и Метохији, Хашим Тачи прети етничким чишћењем преостачох Срба, нико се не оглашава, чак нема ни једног поста на овом форуму неког из НВО сектора!?:eek:

NVO u srbiji postoji iskljucivo da razara drzavu srbiju...i sve to o trosku te iste srbije...celo drustvo bruji o visku drzavne administracije koja stvarno postoji---al zato cik neko nesto da kaze protiv NVO koje se otvaraju samo tako...i finansiraju iz budzeta...

нема ту ни Н од невладиних организација то су све владине организације али не наше владе већ ко зна чијих--америчке,британске...(оних који их финансирају за своје интересе у србији).

Мени није јасно како ту жену није срамота да износи такве лажи против свог народа (ако је уопште Српкиња).

Ja mislim da se radio o cistoj patoloskoj mrznji prema Srbima usled mentane bolesti. Ja cak mislim da ona vise mrzi ovaJ narod od nekog hrvatskog ultranacinaliste.

Ovo sto radi mislim da ne radi zbog para, sta ce njoj pare nema ni kuceta ni maceta , niti ide na Havaje niti vozi Dzipa.

Ja znam da bi mnogi Srbi voleli je videti mrtvu, ali smrt bi bio poklon za nju. U zacaranom krugu mrznje u kojoj se nalazi ovakav njezin zivot to je prosto mucenje.

Zivot je njena kazna i voleo bih da dozivi duboku starost onako sepajuci i muceci se u agoniji mrznje i dusevne bede.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back