Na kom sastanku

Pera_Zdera:
...ste najcesce vodili ljubav. Statistika me zanima.
Ovo je vise pitanje za muskarce, posto mislim da devojke nece biti potpuno iskrene ovde.
Ocekujem oni iskusniji da daju svoje odgovore.
I ocekujem odgovore tipa.
Na prvom: 20%
Na drugom: 35%
Na trecem: 25%
Na kasnijim: 20%
nego,"zderacu pljeskavica",da cujemo mi tvoju statistiku?! :lol:
stvarno ti nije fora,postavio si temu-OK,al' jos da prozivas ljude ili ih hvalis...to moze samo ako i ti nama das materijala za isto! 8)

Anja :*:
evo, iskrenije od ovoga ne moze.

sa prvim deckom sam bila godinu dana pre nego sto smo spavali (imala sam 16 godina, bio je prvi, razumljivo)
sa drugim posle dva meseca
sa trecim mesec dana
a sa cetvrtim, i poslednjim, posle 15 minuta smo vodili ljubav.
eto!

ko je rekao da devojke nece iskreno odgovoriti? :roll:

Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!? :lol:

peach:
Pera_Zdera:
Ovo je vise pitanje za muskarce, posto mislim da devojke nece biti potpuno iskrene ovde.
stvarno ti nije fora,postavio si temu-OK,al' jos da prozivas ljude ili ih hvalis...to moze samo ako i ti nama das materijala za isto! 8)
Pa ja ti je dadoh, crno na belo a bogami i plavo, pa je ti vidi ili nemoj od volje ti. :wink:

Pera_Zdera:
peach:
Pera_Zdera:
Pa ja ti je dadoh, crno na belo a bogami i plavo, pa je ti vidi ili nemoj od volje ti. :wink:
e,a ja mislila da je to tu primera radi,znas,ima svakakvih likova ovde,ne znaju svi da racunaju,ne znaju ni svi sta su procenti,ni koliko je 100% i tako to,pa k'o velim,to ti da im pokazes... :lol:
statistika ti je OK,ne cini se ni da si se mnogo hvalio ni stideo,imas dozvolu da nastavis da prozivas ljude,bar sto se mene tice! :wink:

krvolok:
Anja :*:
evo, iskrenije od ovoga ne moze.

sa prvim deckom sam bila godinu dana pre nego sto smo spavali (imala sam 16 godina, bio je prvi, razumljivo)
sa drugim posle dva meseca
sa trecim mesec dana
a sa cetvrtim, i poslednjim, posle 15 minuta smo vodili ljubav.
eto!

ko je rekao da devojke nece iskreno odgovoriti? :roll:

Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!? :lol:

Pa videce te neko..........cccccccccc.......i onda propade tvoj dobar glas :wink:

Pera_Zdera:
Aha! Ajd sad da te vidim! :twisted:
Kakvo je to vodjenje LJUBAVI na PRVOM sastanku (a Boga mi, i drugom i trecem, al', reko', da ne preterujem, zato navedoh samo prvi :P ...)?
Ako ti je “vodjenje ljubavi” eufemizam za “sex”, onda je sve u redu, a ovako – STVARNO ne mozes da kazes. Nema tu ni LJ od ljubavi tako rano u vezi.

Snezna_kraljica:
Pera_Zdera:
Aha! Ajd sad da te vidim! :twisted:
Kakvo je to vodjenje LJUBAVI na PRVOM sastanku (a Boga mi, i drugom i trecem, al', reko', da ne preterujem, zato navedoh samo prvi :P ...)?
Ako ti je “vodjenje ljubavi” eufemizam za “sex”, onda je sve u redu, a ovako – STVARNO ne mozes da kazes. Nema tu ni LJ od ljubavi tako rano u vezi.
Da li si ti sigurna ga ce na 15-om sastanku biti veca ljubav nego na 1-om? Uopste ne mora da znaci. Pa procitaj Anjin post jos jednom(istog ste godista). Mnogo se stvari moze odigrati i desiti i pre tog prvog sastanka.

Ni F nisi shvatila od FORUMA koji citas godinu dana. Jos nisi skontala da se neki mogu zaljubiti i samo u slova. Da se emocije mogu preneti i tim putem. Seti se srednjeg veka i ljubavnih pisama. Seti se knjiga i pesama koje si procitala i koje si emocije one donele. :wink:

raindog:
aaa... ovaaaj... u shta spada recimo prijateljstvo ili poznanstvo sa nekim pre tog prvog 'zvanichnog' date-a :?:
Ne racunamo sada to pre, znamo da je tu moglo biti sve i svasta.

Ovo jeste bilo pitanje, na kom sastanku UZIVO ste uspeli vi nju ili ona vas ...da lupi oklagijom po glavi i strpa u krevet. :lol: I zloupotrebi za svoje licne sebicne pobude. :lol:

Ajd Raindog da vidimo i tebe. Kako radi tvoja oklagija? ...ili bezbol palica, ti si se modernizovala. :lol:
Al iskreno ako moze. :arrow:

Pera_Zdera:
Kako radi tvoja oklagija? ...ili bezbol palica, ti si se modernizovala. :lol:
Al iskreno ako moze. :arrow:

ma ajd shto palica radi, nego ko ce sad bre da pretura po secanju, pa josh to i u procentima... a lepo ti rekoh da ne ne razumem kako bash to sve da sortiram
ako znash nekog 5 godina (uzhivo), pa se onda posle tih 5 godina poznanstva/prijateljstva kresnesh sa njim na prvom zvanichnom dateu jel to spada pod 1. ili pod 4 . :?:
shta da ti kazhem mnogo me zbunjuje ova kolichina umnog naprezanja :mrgreen:

...ali evo...posle duzheg razmishljanja...
moj prilog statistici :
1. 50,oo %
2. 28,56 %
3. 7,14 %
4. 14,28 %

Back