Na kom kanalu pratite Đokovićeve mečeve: Sport Klub ili B92?

Na kom kanalu pratite Đokovićeve mečeve:

• Sport Klub

• B92

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa od kako je Grk kupio b92, moze se gledati.potpuno je promenjen odnos prema nasim sportistima i ne samo prema sportistima...hvala bogu prestalo se praksom antisrpske televizije.....pa gledam na b92...svidja mi se kako meceve komentarise mislim na Novakove...taj lik Igor...ok je...onaj SK zna da me iznervira sa komentarima

istina. ali sećanja su sveža. i nije u redu da jedno presvlačenje promeni sve
baš kao vuk, dlake i promene:)

istina. ali sećanja su sveža. i nije u redu da jedno presvlačenje promeni sve
baš kao vuk, dlake i promene:)

pa godinama su mi skakali po zivcima...ako izuzmem period b92 za vreme Slobe....ali ako smem da kazem svoje misljenje...Igor mi je bolji komentator...ja volim i izlive emocija....a Nebojsa me podseca nekim komenatrima na ..objektivne,,, nekadasnje komentatore b92...ja tako mislim....:)

na sk.
pamtim kad su na b92 srali što nekad komentatori za novaka kažu srbin ili srpski teniser

E da znaš, ima tu nešto neobično.

Srđanu Đokoviću je na primer patološki smetao Višković jer tobož nije dovoljno vatreno navijao za Đokovića i burgijao je dok ga nisu oterali sa RTS-a a nije mu smetalo to što je B92 do nedavno vodio prilično prljavu kampanju protiv njegovog sina.

Podsetimo se da je B92 prvi i jedini preneo kritike Žarka Koraća i većine liberalaca kako im smeta što Novak posle pobeda podiže tri prsta jer to je jelte, nacistički pozdrav. Neprestano su srali koliko je para dato za kampanju Očistimo Srbiju, stalno su preslišavali koliko grad daje para za Srbija Open ali Srđan nije ima zamjerki.

I meni je to vrlo neobično.

Na Sport Klubu, zbog Nebojse Viskovica, svidja mi se kako komentarise. :)
Da, i meni. Ume da stane sa pričom kad treba, poznaje tenis, spreman je za svaki meč... A jeste primetili koliko je lik iskren bio na kraju meča finala u W i priznao da je zanemeo od sreće?
Eh kad se samo setim onog ludog Milojka i ostale bUranije sa RTS :rotf:
A pored toga više volim da gledam na SK jer je i slika bolja (bar kod mene), jer se bolje vidi rezultat i jer je ton uštimovan tako da se jače čuju dešavanja na samom terenu. ...pa brojimo Noletovo tapkanje pre servisa...25,26,27...:hahaha: Ma super je!

Poslednja izmena:
Na Sport Klub-u. Nebojsa Viskovic je jedan od najboljih, ako ne i najbolji komentator za tenis! A Novak pa Novak super za njegov uspeh, ali to je samo za njega on kad igra za Srbiju to je jedino i samo u Davis cup-u (i na olimpijadi) a tad i neigra nesto dobro! Evo i sad sa Argentinom nece igrati na pocetku posto je "umoran" pa sto nije doso malo ranije! Nadal se odma posle US opena vratio u Spaniju!

Back