Na koji nacin su vas otkacinjale devojke dok ste bili vojnici?

Ja sam isto bio 2x7 dana u pritvoru:rumenko:
I uvek sa istom ekipom.Ponasali smo se bahato:rumenko:
Kako stoje stvari ja izgleda prednjacim u stazu vojnog pritvora. Ogulio sam neka 22 dana pritvora. S obzirom na jedinicu gde sam sluzio, pritvor je bio banja. Naspavao sam se kao koala, i na svu srecu nisam imao produzetak od 20 dana jer su se samo dva dana tolerisala za ceo vojni rok. Nagradno mi je pokrilo taj pritvor.

Kako stoje stvari ja izgleda prednjacim u stazu vojnog pritvora. Ogulio sam neka 22 dana pritvora. S obzirom na jedinicu gde sam sluzio, pritvor je bio banja. Naspavao sam se kao koala, i na svu srecu nisam imao produzetak od 20 dana jer su se samo dva dana tolerisala za ceo vojni rok. Nagradno mi je pokrilo taj pritvor.

Ti si imao sreće, ja sam kopao rovove i radio u džu boksu :sad2:

He, ona moja nesrecna jedinica je bila ozloglasena pa nismo imali tako delikatne zadatke kao sto je kuhinja, ali zato ostadose mi oziljci na tabanima od onih besomucnih 20 kilometarskih marseva a i nekih drugih zajebancija. Kod nas je najludje bilo ako imas postedu. Na obuci ko je imao postedu sa sve temperaturom kopao je rovove na Suncu. Ko sta veli klin se klinom izbija. :lol:

... i zamisli, posle sve te muke, dok brojiš dane do skidanja, ono... pedalira te riba :(
Pa došlo mi, u jutro pri dizanju zastave, na jarbol da je nataknem :neutral:

kad smo kod ovoga...:lol:

jedna od mojih najboljih drugarica je znala devojku,koja je bila u vezi sa jednim deckom,koji ode na robiju,i ona mu slala pisma,verna i sve,i on njoj { ko da je imao izbora :lol: } i kad izadje iz cuze on istetovira na ledjima velikim slovima '' Sunchica '' ,a to ta riba,i oni se vide,ona onako nezainteresovano odmeri tetovazu i kaze ''e a znash shta,ja mi da raskinemo '' i ode :lol: paz ti koje ispale,pisala mu pisma,i proshlo je

kad smo kod ovoga...:lol:

jedna od mojih najboljih drugarica je znala devojku,koja je bila u vezi sa jednim deckom,koji ode na robiju,i ona mu slala pisma,verna i sve,i on njoj { ko da je imao izbora :lol: } i kad izadje iz cuze on istetovira na ledjima velikim slovima '' Sunchica '' ,a to ta riba,i oni se vide,ona onako nezainteresovano odmeri tetovazu i kaze ''e a znash shta,ja mi da raskinemo '' i ode :lol: paz ti koje ispale,pisala mu pisma,i proshlo je

Da je tetovirao JNA, sidro i '53, ne bi bilo greške :mrgreen:

Back