Na koji nacin minic privlaci vasu paznju..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ana :rolleyes: buckassto tinejdzersko dete sa butinom od patrik klajverta :twisted:
To je butkica prosečne devojke.

Doduše, prosečna devojka pati od toga da ima nožicu širine penisa njenog dečka..... a može i obrnuto :roll:

A sad što je mlada... pa i nije mlada za tebe, recimo :?

Da znaš koliko je odricanja potrebno da bi prosečna devojka imama butkicu kakvu želi i koliko napaćene manijakalne opsednutosti svojim izgledom + ugrožavanje zdravlja..... ne bi lupetao ovako :?

Sad ću da postavim temu.

A ti si u Alexejevom fazonu? Sado mazo ovo ono :mrgreen:

Pika reket i zato su joj se, između ostalog, raširile butkice..... nego, kakve to veze ima sa tvojom ocenom njenog izgleda? Eno ti tema pa se raspilavi ako o'š. Mene savršeno zabole kakav je čovek u ovom momentu i koliko para ima.....

Sretnu se moj drug i montirana plavuša sa crnim minićem i posle kratkog napada sa njegove strane, ona prokomentarisa:

"Jeste da sam plavuša , ali moraš da pokažeš pažnju i poštovanje usmereno ka mojoj pameti , a ne lepoti..."

A on ispali foru iz nekog filma i reče:

"A ja se svo vreme usmeravam i trudim da ispoštujem i pazim pogrešnu tačku.....
Naivac , šta ćeš!"

Šta onda reći o golim grudima koje su kao dva plastikanera namontirane nekom jevtinijom operacijom....

Bitno je da su gole, pa hajde da otkrijem neke trikove piletini , neke od njih namažu niveu ili neku drugu kremu na vidnim delovima kože da se sija i tako još dodatno prisvaja pažnja......ali ne i dobre misli , ali to nije bitno u današnjem društvu....

Pa pitajte sve, sve žene da li različito tumače okretanje muškarca i stvarno mišljenje koje muškarac ima o osobi za kojom se okrenuo.....važna je pažnja , pozornost, a ostalo se u sekundi briše....

Back