Na jednom mestu 65 prodavnica svetskih brednova

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
INĐIJA – Prvi autlet centar u Srbiji, jedan od najvećih i najlepših u Evropi, otvoren je danas u Inđiji na 15.000 kvadratnih metara poslovnog prostora, sa 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova.

Ukupna vrednost te investicije je 40 miliona evra, a do sada je u izgradnju i opremanje prodajnih objekata, u kojima je posao već dobilo 500 osoba, uloženo 25 miliona evra.
Na svečanom otvaranju autleta, na čijoj su izgradnji angažovane domaće firme, predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je istakao veliki značaj te, kako je rekao, uspešne investicije za privlačenje novih svetskih kompanija i kupaca, budući da se taj centar nalazi u neposrednoj blizini Koridora 10.

Izvor http://www.***************/ekonomija

Срећом, па нема ни једна продавница домаћих производа... Не дај Боже да се појавила нека фабрика... Само ритејл, аутлет и све то на невероватном сејлу (што рече Хаким)...

Овако, можемо на миру уживати у делима 12+ часовног рада малих Вијетнамаца, Индијаца, Пакистанаца, Кинешчића и осталих...

"Патике, патике,
торбице и џинс,
ми имамо аутлет,
нема га ни Квинс"

:)

cuo sam da je ovaj outlet glupost najveca , ima li ko da je bio pa da prenese utiske ?
Ja sam bila.
I to me je đavo odneo na dan otvaranja zbog "posebnih" popusta.
Zbog neopisive gužve (+ saobraćajni kolaps) nisam uspela da detaljno razgledam, ali nisam kupila ama baš ništa. Redovi na kasama su bili ogromni, dakle poneko je i pazario, ali nisam videla ama baš nikoga da u povratku nosi velike kese ili mnogo paketa. Većina se vraćala praznih ruku.
Mnogi lokali nisu još ni bili otvoreni a cene su nehumane. Neki koji su bili u stranim outletima (recimo u Pandorfu) kažu da su u Inđiji cene astronomske, i da će zbog previsokih marži i poreza ovo postati Grad duhova. Koliko se meni čini, cene su iste kao što su bile u Knez Mihajlovoj za vreme zimskih popusta, pa što bi se neko zamlaćivao po nekoj Inđiji?
Videćemo za par meseci da li će se trgovci dozvati pameti i smanjiti cene, ili će naprosto zatvoriti lokale.
A najcrnje je što se u susednoj opštini, samo 10km dalje gradi maltene identičan outlet.

Poslednja izmena:
cuo sam da je ovaj outlet glupost najveca , ima li ko da je bio pa da prenese utiske ?

Ima nekoliko prodavnica sa podnošljivim cenama, u ostalim su basnoslovno visoke. Msm možda neke recimo Dolce & Gabbana papuče jesu 70% niže nego negde u Evropi, ali džaba im to kada su opet 10000. :confused: A i u ovih nekoliko radnja sa ok cenama, cene i nisu nešto naročito niže. Na primer, majica koja je u gradu 2400, tamo je 2000... tako da se nama koji živimo u Inđijii i okolini možda i isplati otići do tog centra, dok se onima koji žive dalje baš i ne isplati.

Back