shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Ne boj se Petre, mi ti ne želimo zlo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh... a ti mu dodjes kao potparol za oboje...shaddow:Ne boj se Petre, mi ti ne želimo zlo.![]()
E nisam ni video tu temu... o cemu se radilo?DjuraMornar:Ma taj zec je u znak protesta jer su mi zatvorili Topic" Zec"....e cik da vidim sad da ga slone sa mog ramena...
DjuraMornar:diskutabilno...
U nista ne verujem dok ne vidim svojim ocima...shaddow:Ma priča je malo potresna............. ali poučna...........![]()
Inače, ovaj Djura je mnogo dobar. Neće ti on ništa kad ti kažem. Pa valjda meni veruješ?![]()
Ko bre nije opasan ???Petar_Pan:U nista ne verujem dok ne vidim svojim ocima...![]()
![]()
Ma koga ti bre ucenjujes... sad ces da dobijes po ... dlanovima packe...DjuraMornar:Jedva sam cekala da me to neko ponovo pita ...
E pa radilo se o muskarcima koji vode ljubav kao zecevi///puf,puf puf i gotovo....zasto to rade? Imas tacno 17 sekundi da odgovoris ...posle toga ce "Gazdarica" da uleti.....pa ce ovaj Zec "puf " ispariti iz sesira...
A ja se to svaki dan razlicito budim a? A kako cu se probuditi prekosutra?DjuraMornar:Sta ti bre trebaju ove provokacije ....a kad se sutra budes probudio u krevetu kao zaba bice ti zao....