Koje konkretno atomsko sklonište je moglo da posluži kao rezervni položaj za RTS ?Pa bili bi sigurniji. Niko u takvom ratu tj, bombardovanju nije mogao da bude sasvim siguran iznad zemlje, ali na kraju krajeva postoje zato i atomska sklonista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje konkretno atomsko sklonište je moglo da posluži kao rezervni položaj za RTS ?Pa bili bi sigurniji. Niko u takvom ratu tj, bombardovanju nije mogao da bude sasvim siguran iznad zemlje, ali na kraju krajeva postoje zato i atomska sklonista.
Nisam iz Beograda, ali cula sam za neko skloniste u Dobanovcima u to vreme, npr. A sigurno je bilo i drugih, zgodnih.Koje konkretno atomsko sklonište je moglo da posluži kao rezervni položaj za RTS ?
Nisam iz Beograda, ali cula sam za neko skloniste u Dobanovcima u to vreme, npr. A sigurno je bilo i drugih, zgodnih.
U pogledu DobanovacaNisam iz Beograda, ali cula sam za neko skloniste u Dobanovcima u to vreme, npr. A sigurno je bilo i drugih, zgodnih.
Pa dobro on je zlo i gadao bi i dalje, to je sigurno, ali opet treba sve uciniti i da zrtve budu manje, sto je do tebe.Ne mozes emitovati tv program odatle. RTS je imao dve lokacije Takovska i Kosutnjak i to je to. Gde god da su bili NATO bi bombardovao i ubijao ljude. Jer NATO JE ZLO
Nisam sigurna, samo pretpostavljam, tako sam napisala.U pogledu Dobanovaca
https://www.politika.rs/scc/clanak/85028/podzemno-skloniste-u-dobanovcima-mit
Ne znam kako možeš biti sigurna da je bilo "zgodnih" atomskih skloništa koja bi mogla da posluže kao rezervni položaj RTS ?
Atomska skloništa sa velikim smeštajnim kapacitetima su izuzetno skupa i zahtevaju određena geološka svojstva zemljišta i mnogo čega drugog.Takvih objekata u Srbiji sigurno nema mnogo i ako ih uopšte ima služe za neke druge namene.
Dobro važiPa dobro on je zlo i gadao bi i dalje, to je sigurno, ali opet treba sve uciniti i da zrtve budu manje, sto je do tebe.
Nisam sigurna, samo pretpostavljam, tako sam napisala.
Nikad nisam ni usla u studio a kamoli radila na tome, ali pretpostavljam da neko skromnije skloniste moze da posluzi nekoj skromnijoj tehnici, u ratnim uslovima nebitan je kvalitet, cak je i samo radio dovoljan, ali i ako je slika u pitanju ne mora da bude ko zna kakav kvalitet, bitnije je ljude cuvati.
U tom smislu moglo je da bude sve skromnije ako bi se naslo neko adekvatno skloniste, samo da se ljudi koji rade sacuvaju.
Pa reci mi ti, nije problem, ja priznajem da ne znam mnogo toga.Dobro važi
Uz današnju tehnologiju nisu baš i efikasna? Avion ispali raketu sa 100 km udaljenosti, niko nije stigao proglasiti vazdušnu opasnost! Nisu to više dani kada su stotine bombardera nadletali i sipali tone bombi...Pa bili bi sigurniji. Niko u takvom ratu tj, bombardovanju nije mogao da bude sasvim siguran iznad zemlje, ali na kraju krajeva postoje zato i atomska sklonista.
jok brate, ubili su ih da pokazu ko ce da vodi politiku sledeci vek, a to su mediji.Na danasnji dan NATO pakt je pocinio strasan zlocin i ubio 16 novinara i radnika RTS-a
Za taj zlocin niko nije odgovarao, niko nije osudjen.
Ubili su ih samo zato sto su Srbi.
Ubili su ih samo zato sto su voleli svoju zemlju i narod.
Ubili su ih samo zato sto su radili svoj posao kako treba.
Slava im.
Autorska tema.
![]()
Pa sada ne bi, ali tada je bila drugacija situacija.Uz današnju tehnologiju nisu baš i efikasna? Avion ispali raketu sa 100 km udaljenosti, niko nije stigao proglasiti vazdušnu opasnost! Nisu to više dani kada su stotine bombardera nadletali i sipali tone bombi...
COOL! I neka se sada NIKO NE čudi ako će Putin da razvaljuje Ukrajinu dok Zelenski ne potpiše kapitulaciju...
Koliko sam brzo izgubio poštovanje prema tebi... A smatrao sam te jednom od najinteligentnijih osoba na ovom raspalom smećarniku od foruma.На притисак тастера хуља које руководе операцијом, обојеном револуцијом, која ево пет и кусур мјесеци дрма моју драгу Србијицу, кренула је прије осам дана "спонтана" блокада објеката РТС-а. И то она камарила која блокира објекте РТС-а, саобрачај, загоирчава живот и упослених и нормалних грађана, која паралише живот, истрајава на овом сумануто м чињењу како наводе "док се не распише нови конкурс за чланове Савјета РЕМ-а (дјечаци би да да вофде кадровску политику РЕМ-а) или док се не угаси РТС".
И то нам казује да операцијом руководе озбиљни играчи који знају знање (реално оно лоботомисано крдо гдје су врхунац интелектуалног изражавања кретенски покличи "пумпај" и скакутање уз хорско њиштање "ко не скаче, тај је ћаци" је преглупо да тако нешто осмисли), није проблем РТС-а програмска шема, нису проблем информативни садржаји, прпблем РТС јесте што постоји, што је српска телевизија, што кроз садржаје афирмише српску културу, духовност, историју, обичаје, што преноси муку српског сељака, што није постала слугама српских непријатеља.
Године 1999.су зграду РТС бомбама развалили, убичи 16 људи, 2025.године под изговором што замислите РТС није посветио пажњу неважмом догађају (путешествију неких студената блејача на бициклима гдје нико не умије обрсазложити зашто би то било нешто вријердно помена) кренула је блокада објеката РТС за захтјевом да се РТС угаси. Или евентуално не прилагоди садржаје пројекцији оних који пет и кусур мјесеци урнишу Србију, док не постане пресликана верзија антисрпске телевизије Н1.
Једна кинеска пословица каже, и најдужи пут почиње првим кораком. У овом случају, први корак је јасно разумјети позадину и блокада и пратећих чињења, и да операцијом руководе исти они који су 1999.године разваљивали Србију
Rusi dobili za to silne miliardeNa danasnji dan NATO pakt je pocinio strasan zlocin i ubio 16 novinara i radnika RTS-a
Za taj zlocin niko nije odgovarao, niko nije osudjen.
Ubili su ih samo zato sto su Srbi.
Ubili su ih samo zato sto su voleli svoju zemlju i narod.
Ubili su ih samo zato sto su radili svoj posao kako treba.
Slava im.
Autorska tema.
![]()