На чему сте највише захвални родитељима?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
На чему сте највише захвални родитељима? Свако ће сигурно рећи "захвалан сам на томе што су ме одгојили у здраву и нормалну особу..." што је скроз нормално и валидно

Али, има ли нешто на чему сте посебно захвални родитељима? Нешто што су учинили за вас баш онда када вам је требало, били ту за вас када нико није?

Такође брате. Мада, од оца сам, да ли наследио или научио једну јако лепу особину

Да ако сам крив признам, извиним се, преузмем одговорност и потрудим се да више не понављам грешку

Ипак вредна особина

На чему сте највише захвални родитељима? Свако ће сигурно рећи "захвалан сам на томе што су ме одгојили у здраву и нормалну особу..." што је скроз нормално и валидно

Али, има ли нешто на чему сте посебно захвални родитељима? Нешто што су учинили за вас баш онда када вам је требало, били ту за вас када нико није?
Majci,sto me je rodila,ali je na zalost umrla posle mozda sat vremena,a sa ocem je bilo u mladjim danima lepih faza,ali kasnije je doslo do kurslusa.Tako da se tih lepih dana salabo i secam.

Majci,sto me je rodila,ali je na zalost umrla posle mozda sat vremena,a sa ocem je bilo u mladjim danima lepih faza,ali kasnije je doslo do kurslusa.Tako da se tih lepih dana salabo i secam.
Брате баш ми је жао. Јбг, то је данас јако ретко да мајка умре на порођају ал ето, тебе је закинуло

Ма ја са кевом не причам, знаш већ, ихахај

Са ћалетом сам проговорио пре пар месеци, исто јаче од године нисмо разговарали...

Шоу програм

Но није тема на чему им нисмо захвални него јесмо...

Па мајка ме је увек учила да будем поштен, частан, да свој углед градим делима. Мислим, тако ми је причала и та њена прича се поклапа са тим како се трудим данас да дјелам

Mene je vise vaspitavao stariji brat koji je stariji od mene 7 godina,a matori je sam pricao da ne budem lopov i da ne laze,I to je jedna dobra strana koju sam zapamtio od njega.
Како те је брат васпитаво? Мсм тешко је то није он толико старији да има толико животно искуство да зна да добро васпита

Но ја то из свог угла

Како те је брат васпитаво? Мсм тешко је то није он толико старији да има толико животно искуство да зна да добро васпита

Но ја то из свог угла
Pa imao je dosta toga,nisu mali 7 godina,kada sam ja recimo posao u prvi razred,a on sedmi.Imali smo mi vaspitanja i od ujaka, tetki i ostalih rodjaka.To je bilo pre '70-ih i te stvari su se same usadjivale u glavu,a on je bio sposoban da mi to sprovede.

Pa imao je dosta toga,nisu mali 7 godina,kada sam ja recimo posao u prvi razred,a on sedmi.Imali smo mi vaspitanja i od ujaka, tetki i ostalih rodjaka.To je bilo pre '70-ih i te stvari su se same usadjivale u glavu,a on je bio sposoban da mi to sprovede.
Свака част и теби и њему а и теткама и ујацима... Беше баш давно, што кажете ви, нормалнија времена

Zato sto sam rodjena u normalno vreme
Ође у мом граду је јако велик број дисфункционалних породица и велик број је крочио и у криминал... Значи једна јако лоша средина

Што каже један момак, чачак је место ђе живе најлошији људи, а врбас и шабац се туку за 2. место

Back