Na budvanskoj rivijeri boravi 5 % više turista nego u istom periodu prosle godine

L.1:
Ето....сад гледам на дневнику.......
Црногорски судови фалсификују документа и на тај начин помажу шиптарима да продају српску имовину на Косову.
И после ми нешто причајте о братском односу са ЦГ.
.......Багра!:

Ne falsifikuju sudovi nego albanci a u sudovima u CG samo overavaju ugovore zakljucene na osnovu falsifikovanih dokumenata.To verovatno rade u jos nekim drzavama van Kosova.
Sustina je da se ugovor registruje u drugoj zemlji jer onda sudovi na Kosovu kad priznaju takve odluke nisu duzni da proveravaju neke cinjenice.Slicne stvari su se desavale i u nasoj sudskoj praksi a za overu ugovora koriscena je Bosna.

Ovo je isto vazno za Srbiju , i za forum politika , kao sto je bitno i koliko turista ima ove godine u Tunisu, Sloveniji, ili Turskoj...........

Izgleda da neki nikako da prelome, da je CG sasvim druga drzava, i druga bajka, koja veze nema sa nama.............sto bi nekoga u Srbiji interesovalo koliko imaju turista????

Prelomite , ljudi , ko Mashan sto je lepo prelomio..............zdravo , zurim , dovidjenja..........
Kakva bre Crna Gora???

Kohen:
Ovo je isto vazno za Srbiju , i za forum politika , kao sto je bitno i koliko turista ima ove godine u Tunisu, Sloveniji, ili Turskoj...........

Izgleda da neki nikako da prelome, da je CG sasvim druga drzava, i druga bajka, koja veze nema sa nama.............sto bi nekoga u Srbiji interesovalo koliko imaju turista????

Prelomite , ljudi , ko Mashan sto je lepo prelomio..............zdravo , zurim , dovidjenja..........
Kakva bre Crna Gora???

cekaj Kohen a kako na podforumu politika mozemo da raspravljamo o bliskom istoku,iranu izraelu i to su druge drzave.
sto ne bi u Crnoj Gori?
A i nije bas isto kao Tunis ili Slovenija jer ce najveci broj nasih turista na more i dalje u CG.

Eraserhead:
To naravno nije tačno.

Ko je bio južnije od Bara gde ima najviše vozila sa Albanskim i Kosovskim registracijama mogao je videti da se sva vozila zaustavljaju podjednako.
Takve poluinformacije i dezinformacije se plasiraju iz političkih interesa i kao konačan cilj imaju stvaranje osećaja ugroženosti kod Srba. To je jako loše.

pa vase dukljanske novine pisale o tome..... pa onaj cirkus kad su siptarcine napravile na plazi i maltretirale turiste apubovi morali da reaguju, napravili kao medjunacionalni incident...:D:D:D eraser..te fore sa do...ne prolaze ovde...

Ti tako veruješ i svemu što pročitaš u Kuriru?
Novine mogu da pišu šta hoće, kada ispred mene zaustavi policija auto sa kosovskim tablicama kod Utjehe onda mi ne trebaju nikakve novine.
To sa Albancima("siptarcine" - pisanje uvredljivih naziva za nacije je pokazatelj netolerancije, a ona zna da preraste u fašizam) je bio incident, ali ne znaš očigledno mnogo o tome. Dvoje turista sda Kosova i čuvati su se potukli oko plaćanja za ulaz na plažu i naravno popili batine. Nakon što je policija uhapsila sve Kosovski turisti su blokirali šetalište, Crnogorska vlast je pametno odigrala i rešila incident.

Lako je napraviti sukob, ali treba decenije da se međuljudski odnosi normalizuju. Crnogorska vlast je pokazala zavidan nivo uzdržanosti što je dobro. ja ne sumnjam da bi ti poslao specijalce, ali zato smo i ostali bez Kosova. ;)

kako ti umes lepo da upakujes...kazes kurir..a jel sam ja lepo rekao vase dukljanske novine..a ne one crvene :D a kazes sad i da sam fasista...lepo, a sta si ti kad te boli ona stvar za 600.000 prognanih i kazes da je to onako bilo, neformalno..onda si ti ustasa. izmedju ta dva bolje je biti ono prvo.

za plazu objasni ovde slikovito kad kazes da ih je bilo dvoje a sta je radilo onih stotinak koji su dosli na istu sa albanskim zastavama i vikali...sta su vikali..isto vase novine pisale...

_Milanche_:
cekaj Kohen a kako na podforumu politika mozemo da raspravljamo o bliskom istoku,iranu izraelu i to su druge drzave.
sto ne bi u Crnoj Gori?
A i nije bas isto kao Tunis ili Slovenija jer ce najveci broj nasih turista na more i dalje u CG.

Batice, u redu je da raspravljamo o politickoj situaciji u CG, i refleksiji na Srbiju..........

Ali, sta ima da raspravljamo o turistickoj poseti crnogorske obale???
Sto ne bi i o proizvodjnji "Niksickog ".........???

Kada zarate sa siptarima, bice sasvim opravdamo postavljenje teme o CG...........ovako je bez veze........temperatura vode, ima kanalizacije , ili nema, sluze toplo pivo i hladnu ribu...

Gllupo je..............a ti koji su otisli u CG na letovanje, pored toliko boljih i primamljivijih destinacija...nisu normalni............

Kosovo je SRPSKO.

Kad ti kažeš.

kako ti umes lepo da upakujes...kazes kurir..a jel sam ja lepo rekao vase dukljanske novine..a ne one crvene

Nisam rekao da si to pročitao u Kuriru već "svemu i u Kuriru". ;)

a kazes sad i da sam fasista...lepo, a sta si ti kad te boli ona stvar za 600.000 prognanih i kazes da je to onako bilo, neformalno..onda si ti ustasa. izmedju ta dva bolje je biti ono prvo.

Nisam rekao da si fašista već da je izrugivanje imenima nacija pokazatelj netolerancije koji može voditi ka fašizmu.( Citat: "...zna da preraste u fašizam")
Posebno nije istina da sam to rekao za 600.000 proteranih, već sam iznad toga napisao da se trudim da ne zaboravim nijednu žrtvu. A kada mi kažeš da sam ustaša to je uvreda i moderator bi mogao da interveniše.

za plazu objasni ovde slikovito kad kazes da ih je bilo dvoje a sta je radilo onih stotinak koji su dosli na istu sa albanskim zastavama i vikali...sta su vikali..isto vase novine pisale...

Napisao sam tačno šta se dogodilo. Deluje mi da nisi ni pročitao šta sam pisao.
Dvojica su se tukla, a ostali su protestzvovali i zatvorili šetalište.
Što se brineš za Albanske zastzave. Tamo bse na mitinzima nekakvih "srpskih lista" okupljaju Srbi koji nose srpske zastave i viču "Ovo je Srbija". Ne čujem da se protiv toga buniš. Crnogorska vlast i jedne i druge rešava vrlo dobro.;)

P.S. Dan nisu dukljanske kako ti ponavljaš nego velikosrpske novine.

vidim da resava jako dobro... tako sto pusta kosovska vozila bez provere...a ovi dilingeri siptarski sto maltretiraju druge i bacaju bombe na srbe ...to su siptarcine...oni normalni su albanci ili kako ti se svidjaju. i ne sviraj rekao si fasizam u kontekstu da je i detetu bilo jasno sta si mislio.

za ovo dole..:D pa ti stvarno mislis da su ljudi ovde opaljeni. imas tvoje novine, izjave dukljana, izjave sefa policije, imas izjave ocevidaca, novinara i sad sve je to smuti pa prospi i treba samo tebi da verujemo :D ako ti oni infantilci veruju na do...zato si verovatno tamo i legenda :D

dan velikosrpske :D:D:D kako sad, pa jel pise crna gora, jel' iijekavica, jel registrovana novina u vasu duklju i sad velikosrpske:D ma mora da je to kostunjavi pisao :D

Back