Na ADI - šta ti se radi?

saleboy

Obećava
Poruka
94
Ada je po meni najbolje mesto za sport, rekreaciju i naravno sex date. Košutnjak je takođe cool! Posle dobrog preznojavanja sigurno poželite ili vam bar padnu na pamet i neke bludne musli...Ko ima petlju i malo mašte užitak je zagarantovan...Kakva su Vaša iskustva? KO JE ZA DRUŽENJE?

ej, ja uopšte ne razumem tu opsednutost krpeljima
koliko kul izleta skoro propadne zato što se svi stzalno prepipavaju, jao krpelj pa krpelj
ako se (detaljno) okupaš 6 sati po valjanju po travi krpelj još nije imao vremena da se zakači
ako se i zakači - izvadiš ga
ako mesto oko ujeda pocrveni - rokaš antibiotike

ja glasam za prirodu, i to ne u ljis smislu nego u svakom.
parku za precednika.

ej, ja uopšte ne razumem tu opsednutost krpeljima
koliko kul izleta skoro propadne zato što se svi stzalno prepipavaju, jao krpelj pa krpelj
ako se (detaljno) okupaš 6 sati po valjanju po travi krpelj još nije imao vremena da se zakači
ako se i zakači - izvadiš ga
ako mesto oko ujeda pocrveni - rokaš antibiotike

ja glasam za prirodu, i to ne u ljis smislu nego u svakom.
parku za precednika.

Parku za precednika parkova Srbije.

ide vas rikan da igra kosarku sad stalno tamo... mladic zvani 'alan - aki - ajverson'... mada, pravo da vam kazem, meni ta kosarka uopste ne odgovara... skroz mi mek sport... samo 'faul-faul-faul'... niko ni klizeci da ti udje... prosto covek da se obraduje kad mu neko udari lakat... slucajno... a gledao sam i pre neki dan, igrali su odbojku neki mladi ljudi... voleo sam i ja da igram, ali nisu hteli... nema mesta, kazu... dobro onda... nema, nema...

ide vas rikan da igra kosarku sad stalno tamo... mladic zvani 'alan - aki - ajverson'... mada, pravo da vam kazem, meni ta kosarka uopste ne odgovara... skroz mi mek sport... samo 'faul-faul-faul'... niko ni klizeci da ti udje... prosto covek da se obraduje kad mu neko udari lakat... slucajno... a gledao sam i pre neki dan, igrali su odbojku neki mladi ljudi... voleo sam i ja da igram, ali nisu hteli... nema mesta, kazu... dobro onda... nema, nema...

аки, идемо на обдојку!:ok:
ја деценијама немо гу да скупим екипу

idemo, uvek... i igramo u pivo sa ljudima... pustimo ih prvu, a onda u duplo... a, ono... kad pogledas, sto bismo ih i prvu pustili onda?! nije ti dobra ideja.. a sad ocekujemo i cuvene sale odbojkaske i pitanja ko ce tu biti primac, ko smecer? sve smo mi to u mahali prolazili... i tenis i odbojku sto smo pravili mreze od onih dzakova za papriku, kad se pravi zimnica... i kako posle da postanemo vrhunski teniseri? mislim... ana ivanovic je ucila tenis u bazenu... 'eeejjjj.... uslovi - ekstra...

Back