Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.534
Da li su Spasojeve jedinice tukle gradjane za vreme korona protesta protiv zatvaranja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su Spasojeve jedinice tukle gradjane za vreme korona protesta protiv zatvaranja...
![]()
Бију се за Валтера, комунизам бато...научили нову реч конспирација
Бију се за Валтера, комунизам бато...научили нову реч конспирација
a tis sns dukljansko hercegovna botina
није само сај, већ је упитању декомпозиција свих специјалних војних и полицијских јединица које нису под контролом ЛОЈАЛИСТАСАЈ ако демонстрира, демонстрираће са пушкама.
свакако ће тај неко себи подебљати одговорност.Неко се игра животом и хоће да омасти конопац...![]()
covek javno rekao jer shavtio sta ce biti...rece ja na studente mogu samo u beloj kosulji... znaci i on tako iskusan vidi krs i krv koja ce da padne a sto ovaj ludak i slicni ovde promovisu ko da nisu pri svesti.није само сај, већ је упитању декомпозиција свих специјалних војних и полицијских јединица које нису под контролом ЛОЈАЛИСТА
свакако ће тај неко себи подебљати одговорност.
Нека нам је Бог у помоћи
вулевић је само последњи случај у низу дешавања последњих недеља и месеци на безбедносном аспекту ...
https://forum.krstarica.com/threads...lnim-vojnim-i-policijskim-jedinicama.1039307/
то је јасно али он је само полседњи случај у низу декомпозиције специјалних војних и полицијских јединица које нису под контролом лојалиста у последњим недељама и месецимаcovek javno rekao jer shavtio sta ce biti...rece ja na studente mogusamo u beloj kosulji... znaci i on tako iskusan vidi krs i krv koja ce da padne.
citaj istoriju nspd i sa i nacht der langen messer pa ce ti sve biti jasnoто је јасно али он је само полседњи случај у низу декомпозиције специјалних војних и полицијских јединица које нису под контролом лојалиста у последњим недељама и месецима
нешто је прошло и испод медијског радара ...
о свему томе на теми
https://forum.krstarica.com/threads...lnim-vojnim-i-policijskim-jedinicama.1039307/
не мора да се чита све то, има нешто што је испод радара учињено о чему појма ниси имао.citaj istoriju nspd i sa i nacht der langen messer pa ce ti sve biti jasno
20 година је вулевић пицулин играч ?nelojalni se uvek skidaju
piculine i dinlove sluge srbijom nece vladati
20 година је вулевић пицулин играч ?
боте, само подебљавате овим лудилом и својатањем своје деценијске робије које вам не гину.
ова фекалија је већ извикана мантра врха снс смрдикала и чеда усташе шешељаkandidat zutih i amerikanaca
то што чини је пут у лудило за све нас. апсолутна власт у рукама једног човјека. институције нам онда нису ни потребне. један човек нам контролише медије , беѕбедносне институције... шта ће нам уопште онда институицје јел...Vucic je konacno resio da pocisti sluzbe od tih zapadnih kadrova.
ова фекалија је већ извикана мантра врха снс смрдикала и чеда усташе шешеља
жути су део истог система као и ви то је и будали постало јасно да сте иста кухиња
са америма сте на прст у дупе тако вам вашингтонског споразума и хотела трамповог сина на месту генералштаба тако да ова срањешца више не пролазе ни код баба вукосаве...
то што чини је пут у лудило за све нас. апсолутнавласт у рукама једног човјека.
вулевић је последњи случај у лудилу како општенародни бунт расте. тако расте и репресија и све већа контрола институција од стране једне особе.
https://forum.krstarica.com/threads...policijskim-jedinicama.1039307/#post-51549694
знам на основу чега се издавају наређења. знам како које службе и на основу чега треба да делују.ti si bivsi policajac
znas kako se sankcionise odbijanje izvrsenja naredjenja
типична гофанцад смрдикалске штампарије@kapetanmark mene najvise sokira sto je 20 godina na celu SAJa covek kome hvalospeve pisu Natasa Kandic i Ivana Stradner