N1 ne dozvoljava novom direktoru da uđe

Нова програмска шема:

14.00-Хроника Републике Српске и других српских земаља
15.00-Српски манастири и светиње на АП КиМ
16.00-Кувајте са Драгославом Боканом.
17.00-Редован дневни извештај о дешавањима у епархијама СПЦ
18.00-Вести из матице:Извештај о активностима председника Трампа
19:00- На месту злочина са Дијаном Хркаловић
20:00- О обојеној револуцији са Љубаном Караном
21:00- Културно уздизање: Концерт Баје Малог Книнџе

I neka cute. Zar su se nadali da je N1 ista drugo osim zamajavanja naroda o demokratiji?

Blokaderi su tek sad shvatili da ih je bivši gazda omiljene im televizije iskoristio da mu dignu gledanost i cenu. Uzeo 1.5 milijardi evra, dinar im nije dao i otišao. Zato sad kuknjava i plač. Još da shvate da ih tako koriste i stranci za blokade.

Šolak nije prodao televiziju, već je smenjen.

nebitno - NOVI VLASNIK JE POSTAVIO NOVOG DIREKTORA I UPISAO GA U APR

Novi direktor se najavio da ce doci na posao i uci u kancelariju koja mu je dodeljena. Blokaderi sa N1 kazu "ne mozes da udjes na silu, ne damo firmu" :rotf:

Znaci ova banda ne postuje nijedan zakon ove drzave i uzurpira privatnu imovinu.

To je kao da ti meni prodas automobil, i ja ti platim preko racuna, a zaposleni tvoje firme onemogucavaju da ja vozilo odvezem sa recima "nema potrebe da uzimas ovaj automobil na silu" z:D

Novi direktor se najavio da ce doci na posao i uci u kancelariju koja mu je dodeljena. Blokaderi sa N1 kazu "ne mozes da udjes na silu, ne damo firmu" :rotf:

Znaci ova banda ne postuje nijedan zakon ove drzave i uzurpira privatnu imovinu.

To je kao da ti meni prodas automobil, i ja ti platim preko racuna, a zaposleni tvoje firme onemogucavaju da ja vozilo odvezem sa recima "nema potrebe da uzimas ovaj automobil na silu" z:D

U Srbiji ne postoji privatna imovina Srba.

Sve je to SNS imovina, koja je formalno privatna.

Sto znas i ti, jer te ucenjuju, i moras da radis sa svojom kvazi-privatnom imovinom kako ti oni kazu.

To je posebna vrsta najgore bande putinovsko/hitlerovskog tipa.

Bukvalno preslikan sistem vlasti kao kod Hitlera i Putina, sa sve tom kvazi-privatnom imovinom.

av_decoo.jpg

Back