Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
japanese-flag-6401.jpg

Mitsuoka Orochi? Previse je sakrivena slika, ali mi lici na to.

Sto se tice pretrage preko slike, nije fora, gde je draz u tome? Nema razloga onda nastavljati ovu temu. Zar ne moze drugacije da se onemoguci ptretraga preko google slike, bez saranja po slici?

Hoce posto si ga maskirao, ne moze da se pretrazuje prema slici.:)
To je sad problem za temu, ako se ne prepravi slika , pronadje se za minut.
Ybg, ni meni nema draži ako ga nađe google, mnoge nisam ni hteo da tako nađem nego preko pretrage sa opisom pa na kraju istrči i slika, zato sam i počeo da "maskiram" fotografije, mislim da je bolje umesto "sprejovanja" (u paintu kao što radi oldvan) da samo (naravno, ako baratate bilo kojim softverom za obradu slika) dodate neke simbole preko površina automobila (ali tako da ne remeti opštu predstavu vozila), recimo na vratima, haubi i rotirate po y osi (da ispadnu "Englezi" a nisu), još ako se doda neki crop, resize, to će (valjda) da zavara i googleta...
A ovaj Acivijev, Samara li je?

Mislim da je neki "zavucen", bio je pre neku godinu na staroj temi.

Sto se tice pretrage preko slike, nije fora, gde je draz u tome? Nema razloga onda nastavljati ovu temu. Zar ne moze drugacije da se onemoguci ptretraga preko google slike, bez saranja po slici?

Ne verujem, to sam otkrio pre neki dan, [onog Francuza sam tako naso :tajna:], reko da isprobam, radi poso odlicno

E, pa sad sam probao da nadjem mojeg misterija i nisam uspeo preko gugla :) A sliku sam malo okratio sa svih strana i uradio horizontalni flip, mada nije uredu da se flipuje kad se vidi volan, posto odmah navodi na pogresan trag. Eto, izgleda da je ipak dosta da se samo promeni dimenzija slike.

Koliko sam se ja obavestio, nije Samara u osnovi, vec je karoserija napravljena od nule. Godina je 1988., a motor je iz Lade Standard, ali ovaj auto ima 1600ccm, a u Ladu je isao najjace 1500ccm, pa pretpostavljam da je doslo do budzenja, da bi se povecala kubikaza, pa i snaga.

250px-TranslinkLada.jpg

Poslednja izmena:

Back