Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jeste, Evropa, ali nije Francuska ni Nemacka, Italija, Spanija, UK, Austrija, Holandija, Belgija, Holandija.
Fabrika je poznata po proizvodnji oruzja, jos od 1918. pa sve do danas, ako sam dobro procitao i zapamtio, a pravili su i automobile pride, ali do WWII.
Zbrojovka Z 4 "1000 mil Československých"
Svaka ti čast za ovaj zadatak. Za mene je ovo otkrovenje. Pošto je Signature praktično pogodio neka postavi nešto novo...
ee ako sam dužan
zbrojovku sam pogodio zbog oružja. a Gaz zato što nije zil, a avtovaz pravi manja kola. Inače interesantna činjenica da avtovaz ima najdužu proizvodnu liniju na svetu, oko 90km tako nešto. I redak proizvođač koji većinu elemenata proizvede unutar fabrike, što se i vidi http://www.dodaj.rs/?3d/10D/4Fq3ibx1/kakaka.jpg ja ne vidim sliku ovde pa evo ovako
Значи Кореја (или Кина), нажалост ту сам најтањи, и оно мало аута тог порекла што сам стављао као загонетке морао сам да се трудим да не заборавим који су да би одговорио на евентуална питања... Сачекаће ово експерте.