Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A,da, znam sta je na slici, NSU Trapeze. Kad se gleda od napred, bas je dopadljiv, ali mu je profil uzas.

Evo opet ja:
dfxv.JPEG

(A zasto kod mene slicice kao tumbnails? Sta treba da uradim da se vide normalne velicine?)

Poslednja izmena:
A,da, znam sta je na slici, NSU Trapeze. Kad se gleda od napred, bas je dopadljiv, ali mu je profil uzas.

Evo opet ja:
Pogledajte prilog 158359

(A zasto kod mene slicice kao tumbnails? Sta treba da uradim da se vide normalne velicine?)

Honda 1300 1969-1973.

Ides na http://imageshack.us/
Browse-upload i kada ucita sliku, sa sl.strane iskopiras ovde Forum Code
Isprobaj odmah jer nemam nijednu sliku, da ne trazim.

Cek, pa znam za tu foru preko imageshack, nego ja sam mislio da sad moze to i preko samog foruma da se resi, psoto je, jelte, unapredjen. Dakle, idem kao pre. Hvala na informaciji.

I da, naravno da je Honda 1300, ali sa dodatkom Coupe 9. Ipak, prihvatam odgovor :)

A sta sad da zakacim, pa vas nekoliko ovde izgleda znate sva vozila koja su se pravila po svetu, prosto mi beznadezno izgleda da pokusam :) Aj sutra cu naci nesto, ili neka u medjuvremenu neko drugi okaci, sve jedno.

Немо' да сте деца. Викермен је набо, али очигледно нема при рачунару неки нови. Мећите кад видите да људи који су погодили не стављају ништа после дан-два. Ај' док не нађете нешто интересантно и лепо, мало, тек да не чучи празна тема:

xy-5.jpg
?

Back