Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Sa devojkom, pa me nije bilo na forumu... Fiat 1500 coupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
British?
Dobro, pošto si sasvim blizu da kažem. FIAT 1400 coupe Ghia!Sa devojkom, pa me nije bilo na forumu... Fiat 1500 coupe
AAAA Neupopore,
Italia esta
Mi amore?
Bilo bi mnogo lako, nije...Tatra?
Engleska!A je li nešto Češko?
To je pesma iz Sivi kamion crvene boje... A auto može biti Stabilimenti Farina....
Tu si! Nemoj da te buni poreklo. Konstruktor je...Sir Charles Dennistoun Sir Charles DennistounHm...
Cim si postavio pitanje podsetilo me na Burney, ali ima nekih razlika, mada sad kad si rekao da je iz Engleske...![]()
The Burney Streamline Car was an aerodynamic vehicle that was designed for the road by Sir Charles Dennistoun Burney in 1929.
Pa pogodio si čoveče, Burney streamline iz 1932. Razlikovao se neznatno u varijantama iako je proizvedeno samo 13 primeraka. Evo iz još jednog ugla.Ebiga sad...
Za Burney sam znao jer gotivim te streamlined varijante, ali ovo... Mozda neko drugi bude imao vise srece.
Dobar si, jeste Nash ali Airflow.Nash Statesman
Dobrodošao i uključi se slobodno. Nismo se ni mi naučeni rodili...Ljudi, zao mi je sto vas nisam ranije otkrio. Pa ovo je super! Kacio sam se na neke slicne forume po Italiji i Evropi, ali nisu vam ni do kolena. Vec par dana skidam odavde podatke i uzivam. Napravio sam pravu enciklopediju. Eto i mene, iako vam kao poznavalac ni do kolena nisam. Pozdrav svima!