Lagonda V12 Rapide iz 1939?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lagonda V12 Rapide iz 1939?
Stvarno si munja! Mini razlika je samo u godini (1938).
Nije MG. Ne spada u mnogo poznate Engleze, ali je važio za eksluzivnije... I uvek neobičan sa dizajnom.MG MGB ?
Ne, ali da pomognem dalje bio je poznat po uglastim linijama. Jedan od najpoznatijih modela bio je baš sav "ćoškast" ali je imao šarma...Bristol ili Reliant?
Ne, ali da pomognem dalje bio je poznat po uglastim linijama. Jedan od najpoznatijih modela bio je baš sav "ćoškast" ali je imao šarma...
I posle Nemci imaju ovakav ili onakav dizajn, a kod Engleza i Italijana sve lici a nista nije isto
Nemam pojma... Sunbeam?

E, baš si me lepo nasmejao.I ne guraj mi Švabe u ove forme sa stilom. Jel' da odgovaram ili pogađate dalje?E, baš si me lepo nasmejao.I ne guraj mi Švabe u ove forme sa stilom. Jel' da odgovaram ili pogađate dalje?

Opaska za "zelenka" je kapiraš bila šala, i 230 i naslednik 280 SL spadaju u retke Mercedese koji mi se sviđaju. Pogotovo zbog "niskog pojasa" koji je karakterisao recimo Jaguara ili većinu Italijana. Imam iz tog doba i model u razmeri!Nismo naveli Riley, Wolseley, AC, Hillman, TVR, Morgan, Vanden Plas, Invicta, Talbot...
Ima još! A onaj zelenko podseća na osobno motorno vozilo...
Paul Bracq je ipak legenda
Jel' to beše onaj čuveni poslastičar?
Tačno! Model MK IV, na tablici piše 1973.Lincoln Continental?