Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Amerikanac jeste!Neki Cadillac...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerikanac jeste!Neki Cadillac...

Tačno, svaka firma neguje prepoznatljive detalje, samo treba imati oko i uočavati ih. Na fotografiji je Packard sport coupe iz 1938.Tajna je u detaljima, kao npr blatobran koji se savija oko rezervnog tocka..
Packard, oko 1938?
Ubode iz prve, ma da nije toliko poznata kod nas...Toyota sport 800

Tako je! Kasnije se utopio u Auto Union (Wanderer, Horch, Audi, DKW) iz koga je sa četiri prstena ostao Audi.Wanderer W25K?
Bravo! Prvi Zaporožac, najdirektnija kopija FIAT 600, ili našeg fiće. Zbog daleko većeg motora morao je da se malo produži u zadnjem delu.ZAZ 965

Jeste, Melkus RS 1000 na bazi Wartburga. Sjajan autić, pogotovo ako se u obzir uzme vreme i osnova na kojoj je nastao. Imao sam priliku i da ga provozam. Prosto je neverovatno kako lepo ide sa onim dvotaktnim motorčetom od 1000 ccm. I uživo izgleda daleko, daleko lepše nego na fotografijama. Šteta što je nastao u takvom sistemu i u pogrešno vreme.Melkus RS 1000...na bazi Wartburga...
Prednji deo, licno meni, mnogo lici na Ferrari Dino![]()
Jeste, Iso Grifo GL. Lep, jak, brz...Da nije Iso Grifo?
E, Jalpa jeste!Lamborghini Silhouette? Sorry, Jalpa.
Da, popularni "milećento" model E. Ovaj na fotografiji je vozio moj stari šezdesetih...Fiat 1100?