MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dva-tantusa-1.jpg

Mislite o tome...

Ali racun na fejsu:D
Pa dobro...to onako poslovno. :D

Hmmmm...batalila onaj fejsbuk trajno...opste voajerstvo na tom sajtu...realno mi treba zbog faksa,ono kao ne mozes bas svima da uzmes broj zato sto ce ti zaboga mozda jednom zatrebati. :D
Ali najgenijalnije mi je bilo kad me je drugarica sa faksa najlepse zamolila da iskljucim fejsbuk obavestenja za one glupe rilejshshipove....da izcitiram "Ko da si pijana,samo mi iskace da si u vezi,pa sa kim,pa singl,i tako ciklicno...dajes mi glavobolje"...e kad je do toga doslo...instaliram msn i cao-zdravo fb. :lol::heart::lol:

FB je stvarno divan za voajere...
Dodalo me brdo ljudi iz osnovne i srednje i samo cute, ko mutavi...
Ne mozes ni da porazgovaras ko covek - svi su mnogo fini.
Toliko da me stra' da kacim ruzne slike i neprikladne tekstove jer mi virkaju po slikama pa ce kasnije da pricaju svasta...
Ipak na Spejsu imas koliko toliko privatnosti...

Zapravo, zavisi kako gledam na slobodu :

...jer kako se pojedinac može suprotstaviti zlu čovečanstva ? Svest o tome ga, između ostalog, čini slobodnim .On neće postati slobodan time što će robovati bilo kojoj od « doktrinà sveopšteg spasenja » . ;)

Izvinjavam se na off-topic-u, ovo je više za neku temu tipa « Tinejdžeri i sloboda » ili tako nešto.

dobro, ja sam samo pričao o tehnologiji koja nije neutralna, il šta već, nisam propagirao nijednu doktrinu niti robovanje istoj. tako da mi je malo teže da povežem sav onaj post sa ovim...

FB je stvarno divan za voajere...
Dodalo me brdo ljudi iz osnovne i srednje i samo cute, ko mutavi...
Ne mozes ni da porazgovaras ko covek - svi su mnogo fini.
Toliko da me stra' da kacim ruzne slike i neprikladne tekstove jer mi virkaju po slikama pa ce kasnije da pricaju svasta...
Ipak na Spejsu imas koliko toliko privatnosti...

Ja odem na FB i divim se sam sebi i svojim slikama...
Nema dalje...

Back