MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
8. Facebook je po zakonima EU potpuno nelegalan zato što krši sva moguća ljudska prava. Ali, pošto je smešten u USA to uošte nije bitno.
:lol:
10. Facebook će i ako obrišete profil sa partnerskim sajtovima nastaviti da prati vaše aktivnosti na internetu. Facebook se ne može zaustaviti.

:eek:

8. Facebook je po zakonima EU potpuno nelegalan zato što krši sva moguća ljudska prava. Ali, pošto je smešten u USA to uošte nije bitno.
:lol:
10. Facebook će i ako obrišete profil sa partnerskim sajtovima nastaviti da prati vaše aktivnosti na internetu. Facebook se ne može zaustaviti.

Управо тако. На пример пошто ја одржавам један сајт који се налази на академској мрежи, могао бих свашта нешто да направим, сазнам и разне информације прикупим на тај начин :)

Vidite kakovih perverta ima na onom MIRCU!

<decko24bgd> Cao, ja sam iz Bg-a, imam 24 godine, visok 178, tezak oko 80 kg, crna kosa ,braon oci, malisa ima 18,5 cm, podebeo je.:) Kulturan sam, prijatan, diskretan i krajnje otvoren u svojim namerama. Trazim zensku osobu za lepo druzenje i sex.Moze se reci da trazim drugaricu za sex. Sto se sex-a tice ,mastovit sam i otvoren za sve predloge. Zainteresovana?

I onda sam mu ja rekla da mora prvo da me zeni i da ga ja pratim i da sam mu tajni obozavatelj i on je pobegao.:(

Moj prvi on line sex manijak i ja ga oteram:(

8.

Ali ne razumem kako jedan sajt moze da te prati sta radis na tog interneta :confused: Koja osoba ili grupa bi te konkretno pratila? :confused:I kako bi te pratili kad si npr. iskljucio svoj nalog? :confused: Ja sam pre par godina imao MySpace,ali sam obrisao nalog.I sta sad,i oni mogu da me prate sta radim,ovo-ono? :confused: Taj clanak ili je pisao neko ko se ne razume mnogo u kompjutere,ili su ti Ameri stvarno toliko opasni :eek:

Vidite kakovih perverta ima na onom MIRCU!

<decko24bgd> Cao, ja sam iz Bg-a, imam 24 godine, visok 178, tezak oko 80 kg, crna kosa ,braon oci, malisa ima 18,5 cm, podebeo je.:) Kulturan sam, prijatan, diskretan i krajnje otvoren u svojim namerama. Trazim zensku osobu za lepo druzenje i sex.Moze se reci da trazim drugaricu za sex. Sto se sex-a tice ,mastovit sam i otvoren za sve predloge. Zainteresovana?

I onda sam mu ja rekla da mora prvo da me zeni i da ga ja pratim i da sam mu tajni obozavatelj i on je pobegao.:(

Moj prvi on line sex manijak i ja ga oteram:(

Низак је за медаљу, и малиша му је тотално непропорционалан у односу на висину :mrgreen:

Back