MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Volim ?

Zar može da postoji neki osećaj prema tome ?:?

Ne. Ne koristim ni jedno ni drugo. Isto tako nemam namere da koristim tako nešto.

Prestavljanje sebe .... na taj način ...... JA ......

Ne :D

myspace koristim,mozda i otvorim facebook ali mi se ceo njegov koncept ne svidja...sta ima koji moj svaka dileja da me nadje po imenu i prezimenu...missim ne znam...slali mi ljudi rikvestove pa mozda otvorim...

Tako nesto.Po mom misljenju to mu dodje kao javna spijunaza.I to sakupljanje po 300 prijatelja,postavljanje slika... Sve je to kao neka reklama.:thumbdown:

E ljudi zaboravio sam email adresu koju sam koristo za space. Problem je u tome shto sam kliknuo "remember me" i nisam email koristio ni za shta drugo...juche sam reinstalirao windows i normalno izbrisao se email. E sad, jel postoji neki nachin da nadjem email, preko space-a, jer samo sam ga za to koristio? Nisam ga ostavljao ni na kakvom sajtu, forumu, chak nisam ni jednom proveravao poshtu, niti mi je ko slao email na tu adresu. Znam da je verovatno nemoguce, ali mozda se nekom deshavalo, pa shta znam...

Obrisala je fejs, a posecuje jednom nedeljno spejs. ;)

A mislim da je ta prica da je facebook glupost i zaraza malo preuvelicana. Jeste da nisam neki obozavatelj tih socijalnih mreza, ali imaju one svoju korist.

Poslednja izmena:
Ne razumem te...Ti kao da tugujes sto si obrisala glupost,a tesis se zato sto je bilo glupo...Mislim ono :roll:

:roll:

Usla sam na sestrin fejs,jer imamo zajednickog prijatelja,na ciji sam profil morala da odem iz jednog razloga...Kazem,shvatila sam opet sto sam ga ugasila,kad vidim sve i svasta tamo...

kako se tesim....I kad sam se tesila??:roll::eek:

i jos mi se drugarica cudi sto sam ga ugasila...mislim...:neutral:

jedna moja drugarica ima svoju prof.istorije,ko prijatelja na fejjsu..

I onda kad je komentarsiala neke slike svoje razredne,morala je da blokira prijateljstvo s ovom ,da ona ne bi prenela njihovoj razrednoj kako su je ogovarali...:hahaha::hahaha:

Mene često pitaju da li imam nešto od ta dva.
Čim čujem "Imaš li fe" ili "Imaš li Sp" odmah iz topa - NE!

Ali koliko shvatam registrovan si. :confused:

Ne znam, nemam net prijatelja pa da se dopisujem preko tih net čudesa, kome sam potrebna može me dobit' na kućni telefon ili pak mobitel (koji uopće i ne koristim jer je na izdahu) a ukoliko neko insistira na ćetu imam gtalk i msn i ajd' zdravo.

Ne znam, nemam net prijatelja pa da se dopisujem preko tih net čudesa, kome sam potrebna može me dobit' na kućni telefon ili pak mobitel (koji uopće i ne koristim jer je na izdahu) a ukoliko neko insistira na ćetu imam gtalk i msn i ajd' zdravo.

E to i ja obozavam,stari,kucni fon...Ali od kako sam posao u srednju skolu svega ako su me 3-4 puta u toku 4 godine zvali na kucni...Sve komuniciram na mobilnom...Ali dokazano je da mobilni ispusta toplotne-elektromagnetne talase,i sa mobilnim nakon 45 min. zvanja su uspeli da obare jaje :eek: sad zamislite u kakvom su stanju moj i vasi mozgovi :confused: :eek:

Registriran jesam, ali to ne menja činjenično stanje stvari da nemam sredjene profile.

Kad sam kod kuće, najlakše me je dobiti na stacionarni telefon.
Potom na mobilni (ali samo ako je pored mene :D).
Bezgajtanske samo koristio 90ih, sad samo obične gajtanske.
Inače, dešavalo se da razgovaram po pola sata na mobilni, pa sam u tim slučajevima koristio handsfree.

Back