MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne znam čemu služe муспаце i фацебоок. Imam profil na oba sajta i ne znam čemu služi.

Ako je neko voljan da mi kaže čemu služi муспаце? Kako se koristi?

Za фацебоок vidim da ima za cilj da te zbliži sa ljudima koji su ti daleko na krajnje inovativan i bolestan način.

Ja ne znam čemu služe муспаце i фацебоок. Imam profil na oba sajta i ne znam čemu služi.

Ako je neko voljan da mi kaže čemu služi муспаце? Kako se koristi?

Za фацебоок vidim da ima za cilj da te zbliži sa ljudima koji su ti daleko na krajnje inovativan i bolestan način.

Pa myspace je kul za ove bendove i artiste koji bi da ih neko cuje i tak :D ... a ovako u principu pricas sa drugovima na netu ... drugo je sto ima ljudi koji imaju po milione "prijatelja" ,koje nikad nisu videli, bez razloga(doduse meni se rodilo jedno lepo poznanstvo preko spejsa :heart:) i provode ogromne kolicine vremena na njemu popunjavajuci kvizove i surveje kao da to nekog negde tamo zanima ... 8) :-o :o

spejs koristim da nadjem devojku, posto me nijedna nece u stvarnomesvetu! :cry:

:lol:

Jako je zarazno.
Majspejs baš i nema nekog smisla, fejsbuk je bolje odrađen.
Ipak to je idealno za otuđivanje ljudi.

ja se ne bih potpuno slozio sa tim "otudjivanjem" iako ima logike u tome sto pricas!
no, meni je efekat bio potpuno suprotan, uspeo sam da produbim neka prijateljstva, i sreca moja, cak i nadjem neka nova! :mrgreen:

ko god da je zainteresiran: myspace.com/kuncz

Konkretan primer za otuđivanje:
imam drugaricu iz srednje škole koja živi u žablju, sa njom mogu da komuniciram jedino putem spejsa zato što nema ništa drugo, ni msn, ni gmail, niti kredita na mobitelu.
E sad, ona nikad ne može da dođe no ns-a zato što je zaposlena ili pak uči za fakultet, isto tako ja ne mogu nikad da odem do žablja zbog fakulteta.
A obe smo u stanju da odvojimo sat-dva s' vremena na vreme da se dopisujemo preko interneta.
Zašto? Preko interneta je lakše, nego da se nalazimo u gradu. :confused:

Konkretan primer za otuđivanje:
imam drugaricu iz srednje škole koja živi u žablju, sa njom mogu da komuniciram jedino putem spejsa zato što nema ništa drugo, ni msn, ni gmail, niti kredita na mobitelu.
E sad, ona nikad ne može da dođe no ns-a zato što je zaposlena ili pak uči za fakultet, isto tako ja ne mogu nikad da odem do žablja zbog fakulteta.
A obe smo u stanju da odvojimo sat-dva s' vremena na vreme da se dopisujemo preko interneta.
Zašto? Preko interneta je lakše, nego da se nalazimo u gradu. :confused:

to sad sve zavisi od osobe do osobe... meni je nezamenljiv ritual ispijanja kafe sa prijateljem/prijateljima, ili pak shetnje itd. gde se sve svodi na verbalno-gestikularnu komunikaciju. Spejs koristim kao nuzno zlo u situacijama koje zahtevaju moje prisustvo u kuci ili pak rodnom gradu.

Hahaha, pa je l' ti polazi za rukom?
Pa vid' šta je klinki ovde na pdf-u, svaka bi da gubi nevinost sa trina'es godina. :lol:

paaa...ovajjj...ne :lol: ali ne gubim nadu! :mrgreen:

zato sam se ja prebacio ovde na neko vreme, zhene dodjite na mene... :cool:

to sad sve zavisi od osobe do osobe... meni je nezamenljiv ritual ispijanja kafe sa prijateljem/prijateljima, ili pak shetnje itd. gde se sve svodi na verbalno-gestikularnu komunikaciju. Spejs koristim kao nuzno zlo u situacijama koje zahtevaju moje prisustvo u kuci ili pak rodnom gradu.

paaa...ovajjj...ne :lol: ali ne gubim nadu! :mrgreen:

zato sam se ja prebacio ovde na neko vreme, zhene dodjite na mene... :cool:

Zavisi, ovakav tempo života nameće svakakve rituale. ;)

Hahaha. Pomoćiću ti. ;)

ponuda
je

Zavisi, ovakav tempo života nameće svakakve rituale. ;)

Hahaha. Pomoćiću ti. ;)

ponuda
je

xaxaxa koja si ti faca! :hahaha:

ne, ne, ne idem na taj pdf otkad su ukinuli komentare, pa ne mogu da podyebavam ljude! Vise volim ovde da pecam u stilu: "s neba pa u rebra" :mrgreen: mogao bih KETIV da startujem, vidim da je mala opasno isfrustrirana! :mrgreen:

p.s. nasao sam doduse za tebe i ostale zenskinjice zgodnu priliku:

http://forum.krstarica.com/threads/231512

Back