fejs-the best
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fejs-the best
jedna persona:mika:Facebook, Hi5, MySpace, FriendsWin, etc what's the point with all that 'social' networking thing?
it's just a way to keep in touch with friends. i dont see why people don't understand this, it's not rocket science.
Ja ne znam čemu služe муспаце i фацебоок. Imam profil na oba sajta i ne znam čemu služi.
Ako je neko voljan da mi kaže čemu služi муспаце? Kako se koristi?
Za фацебоок vidim da ima za cilj da te zbliži sa ljudima koji su ti daleko na krajnje inovativan i bolestan način.
Jako je zarazno.
Majspejs baš i nema nekog smisla, fejsbuk je bolje odrađen.
Ipak to je idealno za otuđivanje ljudi.
spejs koristim da nadjem devojku, posto me nijedna nece u stvarnomesvetu!
![]()
Konkretan primer za otuđivanje:
imam drugaricu iz srednje škole koja živi u žablju, sa njom mogu da komuniciram jedino putem spejsa zato što nema ništa drugo, ni msn, ni gmail, niti kredita na mobitelu.
E sad, ona nikad ne može da dođe no ns-a zato što je zaposlena ili pak uči za fakultet, isto tako ja ne mogu nikad da odem do žablja zbog fakulteta.
A obe smo u stanju da odvojimo sat-dva s' vremena na vreme da se dopisujemo preko interneta.
Zašto? Preko interneta je lakše, nego da se nalazimo u gradu.![]()
Hahaha, pa je l' ti polazi za rukom?
Pa vid' šta je klinki ovde na pdf-u, svaka bi da gubi nevinost sa trina'es godina.![]()
to sad sve zavisi od osobe do osobe... meni je nezamenljiv ritual ispijanja kafe sa prijateljem/prijateljima, ili pak shetnje itd. gde se sve svodi na verbalno-gestikularnu komunikaciju. Spejs koristim kao nuzno zlo u situacijama koje zahtevaju moje prisustvo u kuci ili pak rodnom gradu.
paaa...ovajjj...neali ne gubim nadu!
zato sam se ja prebacio ovde na neko vreme, zhene dodjite na mene...![]()
Zavisi, ovakav tempo života nameće svakakve rituale.
Hahaha. Pomoćiću ti.
ponuda
p.s. nasao sam doduse za tebe i ostale zenskinjice zgodnu priliku:
http://forum.krstarica.com/threads/231512
Ova prilika se ne sme propustiti. Čo'ek ima zlatne ruke.
p.s. i ja sam baš nešto isfrustrirana.
![]()
O kako si ti divan mladić, spreman da pomogne damama u nevolji.![]()
Možeš i oglas da objaviš na temu: on traži nju.![]()