gost 94023
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Mislim da bar zbog tih lujki i ostalih ludaka,kao i narušavanja privatnosti i uhakovanog spama MySpace treba cenzurisati,tj.da bude dostupan na korišćenje samo starijim od 18 odnosno 21 godinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ima l gorih likovaJa sam išao na samouništenje mog profila (cancel account) jer sam zaključio da je MySpace najveće sranje koje postoji na svetu.Kada sam bio kod jednog druga u goste u BG,tačnije na Zvezdari,upoznao sam neke njegove komšike koje su mi delovale kao normalne,pristojne i ne nadr'kane devojke i tu smo rekli jedni drugima myspace adrese i addovali smo se.One su na taj myspace postavili sve njihove provokativne slike,stavljale su u bulettin textove tipa- kad pogledaš moju sliku da li bi me: izveo na piće,u krevet i tome slično...Koje su to iskompleksirane lujke,mislim bar tako što sam manje više patrijahalno vaspitan,a ponašale su se u realnosti sasvim na nivou.Svaka poruka im je bila te sexualne sadržine,nijedna nije bila na neku društvenu temu ili nešto drugo...Video sam da nemam sa kime da vodim diskutabilne konferencije i o ostalim stvarima osim sexa gde bi me samo napaljivale i odlučio sam da raskrstim sa MySpace...Tako da znate šta vas čeka na tom sranju...
Дај ти мени њихове спејсовеЈа сам површна особа
![]()
Sto, ne mozete da se nadjete uzivo pa da pricateKoristim myspace, ali samo za dopisivanje sa ljudima koje znam uživo.