MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja obozhavam preko fixnog da pricham...
najvecji rekord mi je bio sat vremena i 40 minuta :D:) kad su stigli rachuni cjale hteo da me ubije..:lol:

@tema

Imam fejs al me smorio :P
dok je bio onaj stari dobijala sam po 3 frind request-ova dnevno.. otkad je ovaj novi jednom u nedelju dana mi neko poshalje...cc...

Jel ima neka poznata licnost na FB,ali da je stvarno ona/on, posto ima mnoooogo onih koji prave profile kao neko od poznatih.

A to mi nije jasno. :eek: I šta sad, koji će ti ona među frendovima? Da se vidi koga voliš da slušaš ili šta? :confused:

Ima ih naravno. A što volim te što se popale na slavu žešće... uh, patos bi obrisala sa njima... -.-

Ja nemam više fejs, i ne treba mi nimalo. :eek: Ali aktiviraću ga sl. nedelje, da se manem nekih ljudi. "Kako nemaš fejs? Što si ga obrisala? Da li si ti normalna?" :eek: Blablabla... :roll:

A to mi nije jasno. :eek: I šta sad, koji će ti ona među frendovima? Da se vidi koga voliš da slušaš ili šta? :confused:

Ima ih naravno. A što volim te što se popale na slavu žešće... uh, patos bi obrisala sa njima... -.-

Ja nemam više fejs, i ne treba mi nimalo. :eek: Ali aktiviraću ga sl. nedelje, da se manem nekih ljudi. "Kako nemaš fejs? Što si ga obrisala? Da li si ti normalna?" :eek: Blablabla... :roll:

Pa ne treba meni, nego pitam, jer sam video da masa ljudi pokusava da bude poznata licnost, da bi imao sto vise prijatelja.

Obrisala si Fejs?

Back