MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jednom prilikom sam izbrisala i spejs i fejs i tamo gde se navodi razlog ukidanja profila sam stavila 'imam zhivot'
onda sam ponovo napravila fejs da bih nashla jednu drugaricu koju nisam videla otprilikativno 5 godina... i nashla sam je... ali i dalje koristim fejs...
mada, nisam vishe zavisna, samo se trudim da ga shto cheshtje posetjujem, jer mi se digne kosa na glavi kad vidim po 50 notifikejshna!
:bye:

ja imam

ovaj krsh
fejsbuk
spejs koji ne koristim jer sam zaboravio pass
WOW account
Gladiatus (free online game) acc
Erepublik (free online game) acc
WOW-serbia forum acc
Starcraft-serbia forum acc
KLANRUR forum acc
Vukajlija acc, sa 400 poena
Youtube acc, sa 8500 odgledanih videa

stvar sa fejsom je što smara :confused:

e, odlično rečeno... :neutral:
strašno je naporan... pritom ne mislim samo na nesnosne ljude već i sam dizajn stranice, opcije, baš nekako... blah.

ja ga ne koristim već hmm nekoliko meseci... : ))
mada, preko leta fb bi mi bio koristan jer se ionako neću viđati sa nekim drugarima koji nisu odavde... :neutral:

Nikad cuo :confused: Uh kako sam zatucan :confused:

pa odtucaj se...

Koristim samo facebook jer sam tamo našla mnogo starih drugara i drugarica, npr. iz vrtića, a i iz perioda do pete godine jer sam se posle preselila. Preko njega mogu da ostanem i u kontaktu sa društvom iz Osnovne škole u slučaju da neko promeni broj ili slično. Mnogo je koristan...

Ja nisam ta sorta ljudi koja će na fiksni pričati dok se baterija ne isprazni. :mrgreen: Ali imam drugaricu koja to voli, pa kad me ona zove, nije problem, ali ja nju, ne baš...

I MSN je dobar, uključim mikrofon i ćao-zdravo... mada, nemam MSN već neko vreme... :aha:

Back