dakinho
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
koji chill, a i voza dobro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni kod njih najviše smeta to što im je taj angažman prilično trivijalan i površan, kao neki od onih banalnih motivacionih video klipova(što u suštini i jesu)... U poređenju sa Laibahom oni su zemlja...
Bože blagi koliko su užasni. Što su stariji to su gori. Ja prosto ne mogu da kapiram kako neko nije svestan da nešto treba da prestane da radi. Pored toga što su im semantički pesme površne i loše, i tehnički zaostaju daleeko, tipa ne samo da se nisu odmakli od svojih početaka, nego su i nazadovali. Likovi su zaglavljeni u vremenskoj kapsuli, a što je još gore, publika je takođe, zato im i šljaka ovo.

Step on my neck and get blood on your nike checks
I dont mind coz one day you'll respect - the good kid mAAd city
Najbolji rep album decenije, ako ne i veka
Ovo mi je u najboljem slučaju osrednje, čuo sam mnogo boljih stvari, recimo Yelawolf mi je nekih trideset stepeni iznad ovog Kendrika Lamara. Da ne pričam o Pacovim i Emovim radovima, Nasovom Illmaticu, DMX-u, pa u sferi undergrounda Atmosphere mi je isto neuporedivo bolji. Ja kad bih birao rep album veka to bi sigurno bio Marshall Mathers LP, znači bez razmišljanja.