Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poenta je u tome što je Moskri samo opisivao svoju svakodnevnicu, za njega je to bila normalna stvar, dok su Eufrat i Mikri soft-core i više su se sprdali s time i fantazirali nego što su zaista bili bliski onome o čemu su repovali. Ja Prti Be Ge svakako ne gotivim nešto mnogo, moji ortaci su slušali na kilo, ali meni zvuk nikad nije prijao, ali moskri zaista ima autentičnost koju ova dvojica nemaju
Eufrat ima ženu i dete, ovaj drugi razmišlja o zaradi,Moskri nije bio takav lik, on je svesno išao ka potpunom uništenju svega i svakog, pa i samog sebe... zato ga i cenim, skroz beskompromisan lik. To je po meni pravi pank, a ne ona sranja gde imaš neke pank grupe što kao glume neko ludilo, ili Džoni Roten koji je kao otac panka, a živi neki miran život, zaliva cveće u saksiji i hrani kera.
Isto tako moraš da poštuješ i GG Allina, koliko god da je bio lud i bolestanSatan Panonski je u sličnom tripu bio
Razmišljao sam nešto u sličnom duhu, ovi likovi iz Beogradskog sindikata, koji su sad već omatoreli, pomislio bi čovek da su postali mudriji, ali oni se vrate, i izbace pesmu u istom duhu kao i pre dvadeset godina. Klinačko loženje. A oni s porodicama, poslovima i platama, pa o čemu pričamo.
Takva vrsta dvoličnosti je jednostavno nepojmljiva
Inače ne znam da li pratiš rad Marine Abramović i šta misliš o njoj? Ona ima neke dobre fazone ali ja ne volim nekako taj performance art... nekako mi je usiljeno kad je isplanirano, kad nije spontano, ne znam...
Radikalni su mu intervjui a muzika dobra.Meni dovoljno.Nešto ne volim DJ-eve, a i ne znam za ovog, šta je on radikalno uradio? Voleo bih da vidim neke snimke, pesme, nešto konkretno.
Performansi su vrlo klizav teren jer zaista treba poznavati kontekst da bi se moglo odrediti da li je neki performans kvalitetan ili ne. No ono što mogu reći je da se polako gubi i njegova glavna odlika a to je prolaznost, jer ti kada imaš performans zabeležen na video snimku, onda on ostaje ovekovečen dok bi trebalo da predstavlja jedan neponovljiv događaj održan u datom trenutku. Marina je diskutabilna jer je među prvima kod nas otišla u te vode, i bolje je prihvaćena u inostranstvu, kod nas još postoji skepticizam, ali ima ona dobrih performansa, čitao sam ponešto o njima u raznim knjigama, potrebna je teorija performansu isto koliko i kritika književnosti.
Evo skoro sam naleteo na ovaj performans koji mi se čini kao još jedan u nizu idiotskih pokušaja da se polni organi 'oslobode' socijalnih stega. Ne vidim poentu, šta, hoćete da se vratimo u pećinsko doba?
Danas svakako svako može da se skine i da ga niko ne ebe dva posto, al ovo je čist egzibicionizam.... iako je dobra riba makar