The Good Rebel
Domaćin
- Poruka
- 3.458
mozda sam i kacio ovo skoro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slucajno ovo nadjoh,moram se baciti na istrazivanje ovog muzickog pravca. Mislim da bi bilo ekstra da se mete u kola,na nekom ravnom i otvorenom putu bi pasovalo kao 1 na 10. Ovo i zvuk motora.
Najgora stvar koju mogu videti kod nekoga je to kad do tančina poznaje sve moguće muzičke pravce. Nije problem u poznavanju muzičkih pravaca, nego u nepoznavanju suštine - da se muzika deli, prosto, na dobru i na lošu, i da svako dalje klasifikovanje ne vodi ničemu.
Najgora stvar koju mogu videti kod nekoga je to kad do tančina poznaje sve moguće muzičke pravce. Nije problem u poznavanju muzičkih pravaca, nego u nepoznavanju suštine - da se muzika deli, prosto, na dobru i na lošu, i da svako dalje klasifikovanje ne vodi ničemu.
ne postoje dobra i losha muzika. Jedina prava klasifikacija je zhanrovska.
Pa, zar ne zaključismo da je sve to individualno? Bar se ja toga sećam.
Postoje dobra i loša muzika, ali je to kod svakog individualno.
Stvar je individualnog doživljaja. Tebi su deftones dobri, bežibre-u Seka Aleksić. Niko nije rekao da tvrdim dobru i lošu muziku, već da je to jedina opravdana klasifikacija, iako nikad ne može biti univerzalna, isključivo pojedinačna.
I, još nešto: opet ti ponavljam da je čovek koji je ovo definisao neko ko ne zna ko je Bob Dilan i ko misli da je jedino klasika dobra, jer je kompleksna.
prestani tako kategorično nešto da tvrdiš.
ti ochigledno imash neki problem sa stvarnoshcu![]()
ti onda idi na neki svoj forum i sam sebi prichaj o dobroj i loshoj muzici. Kad se vodi bilo kakav razgovor o muzici, nema besmislenije stvari nego reci da je neka muzika dobra ili losha. Prihvatljive kategorizacije mogu biti vremenske i zhanrovske.
a kompleksnost muzike je neki opsht kriterijum za ocenjivanje njenog kvaliteta? Apsolutno ne.
Nemash ti ovde prostora za malverzaciju, sve je prilichno jasno, tj. ochigledno samo tebi nije