ceke
Obećava
- Poruka
- 72
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

batali ove drndashe i slushaj ozbiljnu stvar, ti shatro metalci nisu zanimljivi
ovo ti je bolje:
I'll never be the same, breaking decency
Don't be tree trunk, don't fall on my living roots
I've been humming too many words, got a weak self esteem
That's been stomped away from every single dream
But it's something else that brought us feaze
Keep it all inside until we feel we can't unleash
I think that you made it up, I think that your mind is gone
I think you shouldn't have glorified, now your wrong

a ja sam ono kao shatro zheshci ljubitelj nu metala mosh misliti
Ali Deftonsi su ti 100 mesta ispred svih ^^

Nzm, meni je nu metal ko da su uzeli cokoladu,onako cvrstu a slatku, i napravili puding(znam da serem), koji ne volim
Ako mi se slusa nesto na tu foru onda uzmem ponesto od Grunge-a
Ono, nisam dosad cuo za njih, al procackacu![]()
Sluša neko medju vama Sabaton, a deco?

pa oni i nisu bash nu metal, mozhda prvi album, oni su neki alternativni metal (sve shto je specifichno i ne mozhe se strpa nigde postaje alternativno xD )

mis'im na Deftones![]()

Ja obožavam alternativni rock, vrelina
Englezi su mi po tom pitanju daleko produktivniji od Amera, a recimo - iznenadio sam se kad sam spoznao da Španija ima dobrih alternative rock bendova
Inače prilično gotivim, pored Nirvane, Smashing Pumpkins - genijalni su, Alice in chains, Pearl Jam, The Kelly Family
Ali, Smashing Pumpkins su mi nešto neponovljivo
A industrial metal, je l' volite? Nakačio sam gore jednu pesmicu
alternativni rok je preshirok pojam, to varira od kako si reko Pumpkinsa koji su apsolutni kvalitet do recimo Foo Fighters koji imaju dobrih pesama na prste jedne ruke.
Problem alternativnog roka je shto ostavlja previshe prostora za zahebanciju i onda dobijash neozbiljne gluposti. Pa indie je forma alternativnog roka i to je jedan veliki promashaj moderne muzike danas na koji se lozhe deca iz osnovne.
Pearl Jam i AIC su grunge, a sam AIC ima dosta elemenata metala u svojoj muzici.

Upravo, inače Corgan je izdao zbriku svoje poezije, ne znam ima li toga u Beogradu, to bih voleo pročitati - mada kažu da nije ništa posebno
Ne znam je l' gotiviš Lou Reed-a i Velvet Underground? Njihova "Pale blue eyes" mi je vrhunska
Upravo, kao i reč alternative koja u svakom umetničkom pravcu pod svoj kišobran apsorbuje gomilu djubreta, mada ima i vrhunskih stvari
mada, ima nešto zanimljivo - recimo, u rep muzici alternative, ili još uže - indie obuhvata veliki broj umetnika izuzetnog kvaliteta, npr. Atmosp
here, koji su meni i danas omiljena indie rep grupa, ili Vakill, Sage Francis, Immortal Tehnique i sl.
Znam Kreptozome, poznat mi je taj podatak
Vandal - kakvi su Soundgarden? Prpeoruči nešto
Hetfild - uh, dobro je, al' ne vredjaj mi industrijal, da te ne bih naterao da ćutiš i gutaš![]()
zez![]()
Au,ne ne to moze samo Andy La Plega...msm da nateraHetfild - uh, dobro je, al' ne vredjaj mi industrijal, da te ne bih naterao da ćutiš i gutaš
zez