Музика коју слушам...

batali ove drndashe i slushaj ozbiljnu stvar, ti shatro metalci nisu zanimljivi :)

ovo ti je bolje :D :

I'll never be the same, breaking decency
Don't be tree trunk, don't fall on my living roots
I've been humming too many words, got a weak self esteem
That's been stomped away from every single dream
But it's something else that brought us feaze
Keep it all inside until we feel we can't unleash
I think that you made it up, I think that your mind is gone
I think you shouldn't have glorified, now your wrong

Vidi ti njega :lol:

Ma sta znam, ne slusam korn,(uopste slabo nalazim medju nu metalom stvari koje mi se svidjaju) al bas dja mi se ova pesma

Dobra ti je ova :D

Nzm, meni je nu metal ko da su uzeli cokoladu,onako cvrstu a slatku, i napravili puding(znam da serem), koji ne volim
Ako mi se slusa nesto na tu foru onda uzmem ponesto od Grunge-a

Ono, nisam dosad cuo za njih, al procackacu :)

pa oni i nisu bash nu metal, mozhda prvi album, oni su neki alternativni metal (sve shto je specifichno i ne mozhe se strpa nigde postaje alternativno xD )

Sluša neko medju vama Sabaton, a deco?

Moj buraz slusa sabaton, ono, meni se ne svidja taj fazon(msm na tekstove)

Ova druga je dobra(imo)
Ima ona pesma od Nirvane Son of Gun :lol:
pa oni i nisu bash nu metal, mozhda prvi album, oni su neki alternativni metal (sve shto je specifichno i ne mozhe se strpa nigde postaje alternativno xD )

Mss na korn?
Nemam pojma, znam samo ovu sto sam okacio, ona me podseca na nu
E bar to znam, msm za alternativni rock :lol:

Ja obožavam alternativni rock, vrelina

Englezi su mi po tom pitanju daleko produktivniji od Amera, a recimo - iznenadio sam se kad sam spoznao da Španija ima dobrih alternative rock bendova

Inače prilično gotivim, pored Nirvane, Smashing Pumpkins - genijalni su, Alice in chains, Pearl Jam, The Kelly Family

Ali, Smashing Pumpkins su mi nešto neponovljivo

alternativni rok je preshirok pojam, to varira od kako si reko Pumpkinsa koji su apsolutni kvalitet do recimo Foo Fighters koji imaju dobrih pesama na prste jedne ruke.
Problem alternativnog roka je shto ostavlja previshe prostora za zahebanciju i onda dobijash neozbiljne gluposti. Pa indie je forma alternativnog roka i to je jedan veliki promashaj moderne muzike danas na koji se lozhe deca iz osnovne.
@filozof - Pearl Jam i AIC su grunge, a sam AIC ima dosta elemenata metala u svojoj muzici.

mis'im na Deftones :P

A... idi bre, ja mislio za korn
Pa ono, nisam ni mislio na Deftones, njih bi inace svrstao u alternative :lol:

Ja obožavam alternativni rock, vrelina

Englezi su mi po tom pitanju daleko produktivniji od Amera, a recimo - iznenadio sam se kad sam spoznao da Španija ima dobrih alternative rock bendova

Inače prilično gotivim, pored Nirvane, Smashing Pumpkins - genijalni su, Alice in chains, Pearl Jam, The Kelly Family

Ali, Smashing Pumpkins su mi nešto neponovljivo

Ja uopste rok 90tih, alternative i grunge

Soundgarden, Nirvana, Smashing pumpkins, Pearl Jam, AIC sam bio gotivio, al oni su mi nesto previse mracni, cak i za Grunge, i ima tu jos bendova

alternativni rok je preshirok pojam, to varira od kako si reko Pumpkinsa koji su apsolutni kvalitet do recimo Foo Fighters koji imaju dobrih pesama na prste jedne ruke.

Upravo, inače Corgan je izdao zbriku svoje poezije, ne znam ima li toga u Beogradu, to bih voleo pročitati - mada kažu da nije ništa posebno

Ne znam je l' gotiviš Lou Reed-a i Velvet Underground? Njihova "Pale blue eyes" mi je vrhunska

Problem alternativnog roka je shto ostavlja previshe prostora za zahebanciju i onda dobijash neozbiljne gluposti. Pa indie je forma alternativnog roka i to je jedan veliki promashaj moderne muzike danas na koji se lozhe deca iz osnovne.

Upravo, kao i reč alternative koja u svakom umetničkom pravcu pod svoj kišobran apsorbuje gomilu djubreta, mada ima i vrhunskih stvari

mada, ima nešto zanimljivo - recimo, u rep muzici alternative, ili još uže - indie obuhvata veliki broj umetnika izuzetnog kvaliteta, npr. Atmosphere, koji su meni i danas omiljena indie rep grupa, ili Vakill, Sage Francis, Immortal Tehnique i sl.

Pearl Jam i AIC su grunge, a sam AIC ima dosta elemenata metala u svojoj muzici.

Znam Kreptozome, poznat mi je taj podatak :)

Vandal - kakvi su Soundgarden? Prpeoruči nešto

Hetfild - uh, dobro je, al' ne vredjaj mi industrijal, da te ne bih naterao da ćutiš i gutaš :ljutko:

zez :)

Upravo, inače Corgan je izdao zbriku svoje poezije, ne znam ima li toga u Beogradu, to bih voleo pročitati - mada kažu da nije ništa posebno

Ne znam je l' gotiviš Lou Reed-a i Velvet Underground? Njihova "Pale blue eyes" mi je vrhunska

Upravo, kao i reč alternative koja u svakom umetničkom pravcu pod svoj kišobran apsorbuje gomilu djubreta, mada ima i vrhunskih stvari

mada, ima nešto zanimljivo - recimo, u rep muzici alternative, ili još uže - indie obuhvata veliki broj umetnika izuzetnog kvaliteta, npr. Atmosp
here, koji su meni i danas omiljena indie rep grupa, ili Vakill, Sage Francis, Immortal Tehnique i sl.

Znam Kreptozome, poznat mi je taj podatak :)

Vandal - kakvi su Soundgarden? Prpeoruči nešto

Hetfild - uh, dobro je, al' ne vredjaj mi industrijal, da te ne bih naterao da ćutiš i gutaš :ljutko:

zez :)

Pa ono, nisam nesto dobar u prepoznavanju dobre muzike, al

Black hole sun

Njihov frontmen,Chris Cornell, je bio sa Morellom u onom superbendu Audioslave

Poslednja izmena:

Back