Dont_Break_The_Oath
Domaćin
- Poruka
- 3.684
indeed.Mi se samo borimo za muziku koju volimo,ne i za satanizam niti za bilo kakvu religiju (osim u slucajevima kada religija bude izvorni faktor nastajanja nekog albuma ili pesme).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psovanje i vredjanje, sta si ocekivao?AntunTun:ladno si mi obriso post....ne mogu da verujem....pa shto ne obrisa i ovaj drugi ovako iskache iz konteksta....c c c
ZILOT IZ CACKA:IZGLEDA DA MI NE IDE BAS TACNOST PRI PISANJU ENGLESKOG........no dobro....". Ali i dalje me ljuti, kao shto si rekao - kada tekstove Iron Maiden-a proglashavaju satanistichkim, samo zato shto su (ako su, uopshte) prochitali tekst "Moonchild"-a, gdje se spominje Lucifer."HE HE HE HE HE HE OVO JE BOLJA PROVALA.......MA JOK,NEMA TU SRECO SATANIZMA,CISTA ROMANTIKA........HO HO HO HO HO![]()
da,mnogi se zale na brisanje postova,i oni koji vredjaju i uvredjeni,ali izgleda da bas voli da ih brise.krejzi_dajmond:Ne smes bre da ljudima brises postove. Brisanje tudjih postova je nasilje, vece od psovanja i vredjanja, za koje nisam siguran ni da li je nasilje. Ako neko vredja, upozori njega, pa njegovog provajdera. Nemas ovlascenje ljudima da uskracujes slobodu izrazavanja, prijatelju.
ZILOT IZ CACKA:HEVY METAL,TEHNO,REY I SL. KAO SATANSKA RADIONICA I ORUŽIJE U BORBI DOBRA I ZLA...........GOSPODE POMILUJ SRPSKU OMLADINU.........
Ma da,to su gluposti neko bi da unisti karijeru sjajnih Zeppelina,pa da malo uzdrmaju javnost i s da neki likovi dobiju neizbezni publicitet.....A sto se tice heavy metala i satanizma i tog preekstremnog i preekscentricnog nezdravog nacina ponasanja,samo mogu da kazem blago ludima......Stefan Milan:sad ce da pocne sa prodajom price kako kad pustish Zeppelin unazad idu satanske poruke......to su stvarno budale, mislim oni koji veruju u to......
ZILOT IZ CACKA:I BRE,PA INTERNET JE MOJ MONASKI PODVIG!!!!!!!LEPO TI IME,JEL TI TO KRSTENO?!?!
ZILOT IZ CACKA:HEVY METAL,TEHNO,REY I SL. KAO SATANSKA RADIONICA I ORUŽIJE U BORBI DOBRA I ZLA...........GOSPODE POMILUJ SRPSKU OMLADINU.........