Gost
Margott:Anonymous:"ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti
ako ako nek poginem poginucu muski"
? ovo nishta
sedi jedan!
pa erotka ba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Margott:Anonymous:"ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti
ako ako nek poginem poginucu muski"
? ovo nishta
sedi jedan!
Nije fer što je moja tema odmah zaključana,jer ja sam ograničio pitanje na tačno odredjeni muzički pravac-ROCK'N'ROLL,da bih pročitao odgovore samo Rock&Sex konzulmatora,a ne odgovore i iskustva vezana za svakojake muzičke pravce.Mislim da bi bilo fer otključati moju temu!!!d1:zbog ponovnog interesovanja vracam temu na prvu stranu
maXimalni:Šta obično slušate dok upražnjavate sex???
Što se mene tiče ja "koristim"-ROLLING STONES-e i AC/DC-kad sam RAZUZDAN; PINK FLOYD i VAN MORRISON-a -kad sam NEŽAN I ROMANTIČAN; a DAVID BOWIE-a i RED HOT CHILI PEPPERS -kad sam COOL!
Dont_Break_The_Oath:Kako neko moze da vodi ljubav uz muziku a da mu muzika ne odvlaci paznju.
"Jaå, slusaj ovaj ton, pazi kako je odsvirao ovu skalu". Meni malo zvuci nemoguce da se te dve stvari istovremeno spoje. Profesionalna deformacija. Jer ipak je gitara pravljena po merilima zenskog tela, i kao sto sam vec rekao, svaka tacka na zenskom telu ima svoju notu, svoju sopstvenu car oko koje se gradi najfinija melodija.
anakin:ijao ti folirantu jedan
kad sam ti rekla to isto, bunio si se...neka klasika je bila u pitanju....ccc....