M
Mirna
Gost
Ovo je forum o ljubavi i sexu.Da li volite voditi ljubav uz muziku , ko0ja je to muzika i koja pjesma vas asocira na sex. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pored Bolera koji je azbuka... "Rapsodija u plavom"!Gazdarica:Mizar mi je fantastican, ali iskljucivo za vodjenje ljubavi... Ne za sex... Savrsena razmjena emocija...
Za sex...??? Hmm, kako kad... Ponekad mi prija nesto tipa "Ludo i brzo", a nekad pak nesto sasvim lagano...
Bolero??? Zar treba uopste i spominjati... Valjda se on podrazumijeva... Pa, Bolero i nije nista drugo, do cisto vodjenje ljubavi...
Perverzno!!! Ali...Mako:Ma nema lepse muzike od glasova drugih osoba, koje sede i pricaju, i ne pretpostavljaju sta mi radimo na samo par metara od njih... :wink:![]()
Napaljujuce...Princeza na poslu:Perverzno!!! Ali...Mako:Ma nema lepse muzike od glasova drugih osoba, koje sede i pricaju, i ne pretpostavljaju sta mi radimo na samo par metara od njih... :wink:![]()
![]()
Gazdarica:Napaljujuce...Princeza na poslu:Perverzno!!! Ali...Mako:Ma nema lepse muzike od glasova drugih osoba, koje sede i pricaju, i ne pretpostavljaju sta mi radimo na samo par metara od njih... :wink:![]()
![]()
![]()
vila_raviojla:E pa onda ovako
A - Andreas
B- Bolero
C - Cult
....pa tako dalje, a sve i zavisi od raspolozenja a i sa kim si breops: :wink:
Lord of Chaos:Gotan Project!
Shade!Mirna:Ovo je forum o ljubavi i sexu.Da li volite voditi ljubav uz muziku , ko0ja je to muzika i koja pjesma vas asocira na sex. Hvala