Muzika i ples na filmu

Da li gledate mjuzikle?

• Mrzim mjuzikle

• Volim mjuzikle

• Uglavnom ne gledam, poneki mi se dopadne

• Mjuzikl - šta je to?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Magic Mike

Ovaj film mi se dopao, nije loša priča, a ono što je posebno zanimljivo (meni) je što su striperi za promenu muškarci, i što stvarno mnogo dobro igraju. Kakav praznik za oči - ceo život u filmovima gledam žene koje se uvijaju oko šipke, ali sam tek sada shvatila u čemu je štos : )

I Elizabeth Berkley u Showgirls, onaj lap dance :eek: ali to možda i nije ples, jer Youtube zahteva da se ulogujem lol

Poslednja izmena:
Donnie Darko, ima i mnogo plesa,a što je zanimljivio kod ovog filma mnoge filmske scene veoma liče na video spotove a donja scena je istinski video spot od početka do kraja, tako se pojavljuje i u filmu sa muzikom sada već zaboravljene grupe Fears for Tears( na svu sreću više ne tiranišu čovečanstvo svojom muzikom, mada im je ova stvar dobra :lol: )

Давно сам га гледао..вреди га погледати и мислим да га има на тјубу...нешто ми је слична тематика као у ''Љепоти Порока''.. лепа жена усвојених традиционалних вредности...мешање утицаја са стране ...разарање породице...

Давно сам га гледао..вреди га погледати и мислим да га има на тјубу...нешто ми је слична тематика као у ''Љепоти Порока''.. лепа жена усвојених традиционалних вредности...мешање утицаја са стране ...разарање породице...

OK, hvala, pogledaću - deluje zanimljivo, a nikad nisam ni čula za film (pre članka).

Back