masha_love_metal
Obećava
- Poruka
- 60
Bauhaus, Sisters Of Mercy, Dead Can Dance, Siouxsie & The Banshees...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hator:@goldi - bogca mu poljubim, pa divanimo o stranoj muzici...c,c,c...;-
ja samo htela da vas oraspolozim , a vi tako ,......... 
goldfish:ja samo htela da vas oraspolozim , a vi tako ,.........
![]()

katy:top10 80' videos
1. - Lionel Richie - 'Hello'
2.- Sabrina - 'Boys, Boys, Boys'
3.- Mel & Kim - 'Respectable'
4. - Hazell Dean - 'Who's Leaving Who?'
5.- Betty Boo - 'Doing The Do'
6. - Sinitta - 'Cross My Broken Heart'
7. - Jason Donovan - 'Too Many Broken Hearts'
8.- Kylie Minogue - 'I Should Be So Lucky'
9.- Tiffany - 'I Think We're Alone Now'
10.- Yazz - 'The Only Way Is Up'
![]()

Ovo na kraju mi nije bas jasno,nisam dobro shvatio-da li idu dva ili tri jajeta u fil za tortu.Ma pisi po naski da te razumemo.katy:1980s
Notable highlights for pop music in the 1980s are Michael Jackson's second Epic label release, Thriller, which went on to become the best-selling album of all time. Michael Jackson was the most successful artist of the 80s, spanning nine #1 singles only in the United States during that decade, and selling over 133 million copies with only two albums — Thriller, and its follow-up Bad. Since the early nineties, Jackson has been often referred to and regarded as "The King of Pop." Madonna, who is considered "The Queen of Pop", was the dominant female artist of the era producing numerous hit albums. Other top-selling artists included Cher, Prince, Gloria Estefan, Paula Abdul, Tina Turner, Tiffany, Kylie Minogue, Janet Jackson, Olivia Newton-John, Duran Duran, The Go-Go's, Huey Lewis & The News, The Police, Tears for Fears, Cyndi Lauper, Debbie Gibson, Whitney Houston, Juice Newton, Phil Collins, Lionel Richie,Laura Branigan, Talking Heads, Eurythmics, The Bangles, Hall & Oates, George Michael, Rick Springfield and Culture Club. The late 1980s saw the rise of the Swedish pop duo Roxette
Cover of Michael Jackson's Thriller, which became the best-selling album of all time, with sales of 104 million.
![]()
Kako ne shvatas,,samo sam bacila koju informaciju na temu. U tekstu uglavnom pise o najpopularnijim muzicarima 80ih..najprodavaniji albumi i to...vnkrca:Ovo na kraju mi nije bas jasno,nisam dobro shvatio-da li idu dva ili tri jajeta u fil za tortu.Ma pisi po naski da te razumemo.
dvavnkrca:Ovo na kraju mi nije bas jasno,nisam dobro shvatio-da li idu dva ili tri jajeta u fil za tortu.Ma pisi po naski da te razumemo.
vala bash ..Bullitt13:Мајкл Џексона.....Никад га нешто претерано нисам мирисао!!!
Tako se ponosim Majklom !!!katy:-thriller, najprodavaniji album 80ih i svih vremena
-bad, drugi najprodavaniji album 80ih
-michael jackson i maddona-kralj i kraljica popa, koji su zavladali scenom 80ih praveci najvece hitove svih vremena
Sto ja ne volEm tog Bon Jovi-a...Njegova neka pesma (ne znam koja) je izabrana za najbolju pesmu 80-tih...Ma haj'te molim vas...Da li je to realno...Pored toliko dobrih pesama...jacques:Katy...uze mi sa tastature Bon Jovi-a
![]()
Bullitt13:Од Мајкл Џексона ми је једина добра ствар Били Џин!
e moram ti presnimiti njegova dva mp3 diska....pa onda odlucihator:Sto ja ne volEm tog Bon Jovi-a...Njegova neka pesma (ne znam koja) je izabrana za najbolju pesmu 80-tih...Ma haj'te molim vas...Da li je to realno...Pored toliko dobrih pesama...

To brate,jbt,sve cekam da neko spomene ovakvu grupu!!!Svaka cast na izboru. PozZBullitt13:Сигурно међу најбољима!!!
![]()
jacques:e moram ti presnimiti njegova dva mp3 diska....pa onda odluci![]()
![]()