Biancaneve
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
goldfish:simple minds, simply red, dire straits, level 42, the cars.........ih, 'vako mogu do sutra
scritti politti![]()
ih do sutra, ma do prekosutra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goldfish:simple minds, simply red, dire straits, level 42, the cars.........ih, 'vako mogu do sutra
scritti politti![]()

hator:Top 8 Albums of '80s: The Essential Eight:
1. Michael Jackson - Thriller
2. Madonna - Like a Virgin
3. Bruce Springsteen - Born in the USA
4. Prince - Purple Rain
5. Guns N' Roses - Appetite for Destruction
6. U2 - The Joshua Tree
7. George Michael - Faith
8. Van Halen - 1984
hator:@Katy, je l' to tvoja lista ili neka zvanicna?
Btw, lista je fenomenalna!!!
giselle:Svidja mi se M.Jackson - Say say say... a dobra je i techno obrada od Hi Tack-a![]()
giselle:hey, samo polako... vec sam negde ranije spomenula da mrzim obrade originala.. slazem se sa svime sto si rekla. ali ova obrada mi je ok (mozda zato sto godinama nisam cula original, a onda se vrtela tehno verzija), ima jaci ritam i to mi se svidja. sem refrena, obrada naravno nema nista drugo. peace
, samo sam rekla da mi se ne svidja "obrada", u sustini, kao pojava i to...ne znas kako sam samo ja plakala kad sam cula ovu obradu u jednoj nasoj "turbofolk" diskoteci...jao, necu da se prisecam, isuvise je bolno..pocela sam da psujem onog prokletog dj-a,,,nema veze, ako ti se svidja,onda ok Annie!
aaaaaaaaaaaa.....to si bile slatkeeeeeeeeeeeee 8)8)8)milicaanchy:Kad smo vecj kod frizura ja sam juche pokushavala da lichim na glavnu pevachicu Bangles...i poshlo mi je za rukom![]()
Poison uopshte nisu loshi...po mom skromnom mishljenjuFency_Killer:![]()
jel se neko seca ovih likova?u pitanju je grupa Poison,jedan od onih tada popularnih glam/emo/povracanje bendova...muzika im je ocajna koliko i izgled...mada,cak je i cuveni Manowar imao svojih trenutaka...
![]()
![]()

giselle:ha, zaboravili smo: Visage-Fade to grey
Billy Joel-Uptown girl je lepa pesmica
Paul Simon- You can call me Al
Biancaneve:Bwe Hator izem ti temu, sada visim na youtube i trazim stare spotove, a naraFski, ima ih koliko 'oces....
![]()