Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chris Isaak

chris_isaak2.jpg

hator:
Top 8 Albums of '80s: The Essential Eight:

1. Michael Jackson - Thriller
2. Madonna - Like a Virgin
3. Bruce Springsteen - Born in the USA
4. Prince - Purple Rain
5. Guns N' Roses - Appetite for Destruction
6. U2 - The Joshua Tree
7. George Michael - Faith
8. Van Halen - 1984

Hm, ja bih ovako rekla>
1.Michael Jackson-Bad
2.MIchael Jackson-Thriller
3.Def Leppard-Pyromania
4.Prince-Purple Rain
5.Diana Ross-Why do fools fall in love
6.Duran Duran-Seven and the Ragged Tiger
To mi je najuzi izbor...

giselle:
Svidja mi se M.Jackson - Say say say... a dobra je i techno obrada od Hi Tack-a :)

Ja volim sve pesme Michael Jacksona, a say say say se nalazi medju prvih 10...iskreno, mrzim sve obrade velikih i kvalitetnih hitova,.. veliki sam protivnik bilo kakvih i bilo cijih obrada..nekako mi svi ti muzicari gube onu stvaralacku moc, izgledaju nekako omalovazeno..mislim, ako je neko vec stvorio nesto sto je ceo svet zavoleo, sto drugi trpaju svoje ruke i obradjuju nesto neprevazidjeno, nesto sto miksovanjem gubi ono pravo znacenje i lepotu...mene stvarno zabole glava kad cujem tehno i takva cuda, a tek say say say u kombinaciji sa tim, nemam reci...tesko onima koji to slusaju po sat vremena, ispran im je mozak!

hey, samo polako... vec sam negde ranije spomenula da mrzim obrade originala.. slazem se sa svime sto si rekla. ali ova obrada mi je ok (mozda zato sto godinama nisam cula original, a onda se vrtela tehno verzija), ima jaci ritam i to mi se svidja. sem refrena, obrada naravno nema nista drugo. peace

giselle:
hey, samo polako... vec sam negde ranije spomenula da mrzim obrade originala.. slazem se sa svime sto si rekla. ali ova obrada mi je ok (mozda zato sto godinama nisam cula original, a onda se vrtela tehno verzija), ima jaci ritam i to mi se svidja. sem refrena, obrada naravno nema nista drugo. peace

aa, ne napadam te ja, nikako :) , samo sam rekla da mi se ne svidja "obrada", u sustini, kao pojava i to...ne znas kako sam samo ja plakala kad sam cula ovu obradu u jednoj nasoj "turbofolk" diskoteci...jao, necu da se prisecam, isuvise je bolno..pocela sam da psujem onog prokletog dj-a,,,nema veze, ako ti se svidja,onda ok Annie! ;)

Biancaneve:
Bwe Hator izem ti temu, sada visim na youtube i trazim stare spotove, a naraFski, ima ih koliko 'oces....
:lol:

Hehehe, svaka cast...Samo ne znam kako se ranije nisam setila da napravim ovakvu temu, a non stop sam gledala na koju temu da se ubacim ne bi li prokomentarisala muziku 80-tih...
a080.gif

E ondaK se upalila lampica, napokon :)
I da, hvala sto ucestvujes u temi ;-)

Back