Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a da ne zaboravimo i legendarnu Joan Jett :D
P13868T5Y4O.jpg

takodje i Blondie
P46555IFHRH.jpg

katy:
e, ljudovi...zanima me vase misljenje o rock bandu 80'-"Def Leppardu", koji je specifican po jednorukom bubnjaru...ako ste culi naravno.. ;) ..omiljen album, pesma i spot su pozeljni! heal the world ;)

Eh...svi bi voleli da budu kao Def Leppard. Ma sta reci za ovako jedan fenomenalan bend sem da imaju najprodavaniji rock album 80-tih (Hysteria, 1987) i da imaju 7 hit singlova sa istog albuma :D Obozavam bend!
Album: Hysteria naravno, pesma Stagefright, sa Pyromanie doduse a omiljeni spot Pour Some Sugar on Me, Americka verzija spota (snimano kao Live) :D

1nf1n1ty:
Metallica---Metallica---Metallica
Metallica je moj dobar drug!!!!!!!!

E, da...njih zaboravi da spomenem..jes da su osnovani osamdeset neke, al ipak, najpopularniji su postali pocetkom 90'...najaci heavy metal band svih vremena...omiljen albumi-garage, black...pesma i spot -disappear, turn the page
-e, izvinjavam se sto sam zalutala u 90...necu vise, al sam morala da ih malo hvalim

katy:
E, da...njih zaboravi da spomenem..jes da su osnovani osamdeset neke, al ipak, najpopularniji su postali pocetkom 90'...najaci heavy metal band svih vremena...omiljen albumi-garage, black...pesma i spot -disappear, turn the page
-e, izvinjavam se sto sam zalutala u 90...necu vise, al sam morala da ih malo hvalim

Ma sve dok vazi da su oni osnovani 80 i neke, regularno je ;-) :-)

Top 10 Police Songs of the '80s:

1. Don't Stand So Close to Me
2. Driven to Tears
3. When the World Is Running, You Make The Best of What's Still Around
4. De Do Do Do De Da Da Da
5. Every little Thing she Does is Magic
6. Synchronicity II
7. Every Breath You Take
8. King of Pain
9. Wrapped Around Your Finger
10. Murder By Numbers

Back