Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neki top twelve suzio sam MAX koliko sam mogao, od svega po malo. :)

Black Sabbath - Heaven And Hell '80
DIO - Rainbow In The Dark '83
Guns N' Roses - Rocket Queen '87
Helloween - Victim Of Fate '85
Iron Maiden - Caught Somewhere In Time '86
Judas Priest - The Hellion/Electric Eye '82
KISS - Naked City '80
Manowar - Each Dawn I Die '84
Metallica - Ride The Lightning '84
Ozzy Osbourne - Bark At The Moon '83
W.A.S.P. - Tormentor '84
Whitesnake - Still Of The Night '87

Posto vec sve naveli... samo bih da vam se pridruzim i kazem da mnogo volim muziku 80-ih jer me podseca na neke lepe dane, a i valjda to tako kad ostaris, sve sto je bilo nekad ti je lepse:sad2:

Nisam sve citala, ali da li ste ovde pominjali i nasu EX-YU muziku, jer steta da niste, scena je bila fenomenalna?!

najbolja muzika 80-ih su gansi,ac dc,iron maiden,......muzika 80-ih je najbolja osim muzike 70-ih......

muzika iz 70-ih su najbolji dani.............

To je tvoje lično mišljenje da je muzika 70-tih bila bolja od 80-tih i koji su izvođači iz tog vremena bili vrh.
Možda si u 70-im našao izvođače koji su harali i bili vrh,legende i ne znam ni ja šta,80-tih je bilo vreme pravog uživanja gde se nije muzika delila na legende i ostale.....to je bilo UŽIVANCIJA :heart:

To je tvoje lično mišljenje da je muzika 70-tih bila bolja od 80-tih i koji su izvođači iz tog vremena bili vrh.
Možda si u 70-im našao izvođače koji su harali i bili vrh,legende i ne znam ni ja šta,80-tih je bilo vreme pravog uživanja gde se nije muzika delila na legende i ostale.....to je bilo UŽIVANCIJA :heart:

necu da komentarisem o 70-im kada je ovo tema o 80-im,..........:rtfm:

Jedan od najvećih sastava osamdesetih, Spandau Ballet, prema pisanju britanske štampe, ponovo je na okupu i pripremaju novi album i veliku svetsku turneju.

Ove novine navode izjavu menadžera Steve Dagger-a, koji je inicirao okupljanje benda, koji kaže da glasine jesu tačne i da bend još uvek neće objaviti zvanično saopštenje ali da su ponovo na okupu: "Ovo nije nostalgično trošenje starog, već je ovo novi početak Spandau Ballet" rekao je Dagger.

Odnosi među članovima benda loši u od 1999. godine kada su Hadley, Norman i Keeble tužili Gary Kempa, koji je bio glavna kreativna snaga benda, da im duguje novac od autorskih prava. Oni su izgubili tužbu nakon čega članovi benda nisu komunicirali gotovo jednu deceniju. Ipak Gary je prvi nagovestio moguće okupljanje jer je želeo da bend nastupi na Live 8 koncertu 2005. godine, jer su već učestvovali na istom događaju 1985. godine.Više informacija očekuje se uskoro.

ottawan - hands up
dschinghis khan - huh hah dschinghis khan
baltimora - tarzan boy
tight fit - the lion sleeps tonight
bad boys blue - you're a woman
falco - amadeus
modern talking - chery chery lady
opus - life is life
sabrina - my chico
milli vanilli - girl you know it's true
billy ocean - get outta my dreams
rick astley - never gonna give up
laura branigan - self control
hot chocolate - sexy thing
kylie minogue - i should be so lucky
ofra haza - im nin'alu
technotronic - pump up the jam
modern talking - you're my heart
samantha fox - touch me
gazebo - i like chopin

Yup:cool:
Glupo mi da pravim spisak jer volim tolko puno 80's hitova samo ne volim tarzan boy
:D

Ova stvar se nalazi u žanru italo disko muzike koju ja slušam tako da moram da je barem malo cenim iako znam da među njima ima dosta škarta kao uostalom i kod svake vrste muzike (negde manje,negde više).
Ima taj Baltimora mnogo,mnogo bolje stvari kao recimo CHINESE RESTAURANT ili LIVING IN THE BACKGROUND ali to nisu bili hitovi već ga pamte po oponašanju Tarzana.

Evo jos jedne legende pop muzike 80ih;

kao i njegov najveci hit:

Jeanny [part 1.]

Preporucujem da poslusate kompletnu diskografiju, jer pored najvecih hitova ima dosta fenomenalnog materijala.
Ne mogu da vam opisem koliko sam ga zavolela u poslednje vreme... :heart:

Back