Muzičko obrazovanje

ej helow svima!!!!
ja sam u Mokranjcu, zavrshavam 4. god, i trenutno sam okupirana diplomcem! :) a tkdj idem i u gimn, ali sam 2. god.... i uuuuuuuuuhh, nemam pojma shta cu raditi za mesec dana, tj da li izlaziti na prijemni za akademiju (s obzirom da znam kako je teshko opstati i uskladiti 2 razlicite shkole...)
eto ja samo da se oglasim :)

ej helow svima!!!!
ja sam u Mokranjcu, zavrshavam 4. god, i trenutno sam okupirana diplomcem! :) a tkdj idem i u gimn, ali sam 2. god.... i uuuuuuuuuhh, nemam pojma shta cu raditi za mesec dana, tj da li izlaziti na prijemni za akademiju (s obzirom da znam kako je teshko opstati i uskladiti 2 razlicite shkole...)
eto ja samo da se oglasim :)

koji si odsek i pripremas li se za prijemni?

Ok, onda kada smo kod muizičkog obrazovanja, ja imam završenu nižu muzičku - klavir. Htela sam, ustvari bila sam ubeđena da ću ići u srednju, ali neki drugi faktori su me u tome sprečili. Smatram da je muzičko obrazovanje, ako ništa drugo, onda poznavanje teorije, nota i slično, vrlo bitno, pogotovo zbog poznavanja opšte kulture. Ja očajnički želim da naučim da sviram i gitaru, ali, to će ići malo teže, mada ja već skupljam pare za jednu, pa makar učila putem interneta ;)
I jel si kupila gitaru:D

Oooo majko mila , a sad sam gledao prvu stranu teme i zamalo opet da posalljem
I jel si kupila gitaru:D
xD :lol::lol::lol:

OVO MORA DA SE CUJE
!!!
!!!
:D

Poslednja izmena:
Zna li neko gde mogu da kupim knjigu za muzicku skolu: Marko Tajcevic-Teorija muzike! Hvala unapred!
P.S.Po mogucstvu da je mesto u Bg-u ili Pancevu! :)

Ako ides u muzicku skolu, svrati tamo do biblioteke i kopiraj. Tako je najbolje.
A sto se tice Tajcevica, ne dopada mi se kako je napisao knjigu. Previse je konfuzna.:sije:
Najbolje je da slusas na casovima, a posle ti knjiga nece ni trebati.:)

Back