MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Nisam, imala sam bitnije troškove, te mobilni, te more, levo desno, bla bla
Ove zime, ako bog da
Pare gotovo da imam, tako da...
Ove zime, ako bog da

Pare gotovo da imam, tako da...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a tkdj idem i u gimn, ali sam 2. god.... i uuuuuuuuuhh, nemam pojma shta cu raditi za mesec dana, tj da li izlaziti na prijemni za akademiju (s obzirom da znam kako je teshko opstati i uskladiti 2 razlicite shkole...)
ej helow svima!!!!
ja sam u Mokranjcu, zavrshavam 4. god, i trenutno sam okupirana diplomcem!a tkdj idem i u gimn, ali sam 2. god.... i uuuuuuuuuhh, nemam pojma shta cu raditi za mesec dana, tj da li izlaziti na prijemni za akademiju (s obzirom da znam kako je teshko opstati i uskladiti 2 razlicite shkole...)
eto ja samo da se oglasim![]()
Ok, onda kada smo kod muizičkog obrazovanja, ja imam završenu nižu muzičku - klavir. Htela sam, ustvari bila sam ubeđena da ću ići u srednju, ali neki drugi faktori su me u tome sprečili. Smatram da je muzičko obrazovanje, ako ništa drugo, onda poznavanje teorije, nota i slično, vrlo bitno, pogotovo zbog poznavanja opšte kulture. Ja očajnički želim da naučim da sviram i gitaru, ali, to će ići malo teže, mada ja već skupljam pare za jednu, pa makar učila putem interneta![]()
I jel si kupila gitaru![]()
xDI jel si kupila gitaru![]()

Zna li neko gde mogu da kupim knjigu za muzicku skolu: Marko Tajcevic-Teorija muzike! Hvala unapred!
P.S.Po mogucstvu da je mesto u Bg-u ili Pancevu!![]()

Ako ides u muzicku skolu, svrati tamo do biblioteke i kopiraj. Tako je najbolje.
A sto se tice Tajcevica, ne dopada mi se kako je napisao knjigu. Previse je konfuzna.
Najbolje je da slusas na casovima, a posle ti knjiga nece ni trebati.[/QUOE
Pa sad da li ce trebati knjiga, mislim da dosta zavisi od predavača))