Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Doterao mi ujka malo pre malu furunicu na struju pošto najaviše zahlađenje a meni na TA peći crko termostat, gazda nije u BG-u pa moja majka dramu drami.
Peć nije dugo korišćena i stajala je na tavanu pokrivena najlonom. Uzo ja da je obrišem i kad sam pogledala dole, imam šta da vidim.
Gomila loptica tj jajca pauka. Videh neke odrasle crknute i to poveći. Gledam ja ono i mislim se šta da radim.
Zovem mamu i pitam je šta da radim, jel da samo poskidam kuglice i izbacim ih napolje, dal će ipak da se "rode" ako ih samo usisam i istresem kesu napolju. Reče mi da je najbolje da prvo polako vlažnom krpom poskidam paučinu sa sve jajca, operem je u lavoru i bacim a onda usisam i bacim kesu.
Meni nekako bi žao
-ali ženo osećam se kao da ću da počinim genocid -pa ti onda čim završiš trči u crkvu i zapali im sveću
Inače nikad ne ubijam paukove. Leti ih četkom izbacim kroz prozor na krov da idu svojim putem a zimi u hodnik da štrikaju tamo a ja im povremeno (kad prećeraju) "orežem" mreže pa nek pletu ponovo.