Muzicki Caffe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
15211518085_8cbce76e34_c.jpg

Evo momci i momke iz BGa i okolice, napisao sam jednu knjigu o vama, kraće nije moglo, kakvi dojmovi takav tekst, a kažu slika vrijedi 1000 riječi, po tom mjerenju ovdje ima 200 000 riječi. Pročitajte i pogledajte.

Da je Srbin otisao u Hrvatsku,Zagreb vratio bi se u gipsu.

Neverovatno mi je neshvatljivo zasto je to tako kad eto ti si ok. prosao u Srbiji kao i vecina turista.

Inace lepe su slike i tekst je za svaku pohvalu,lepo je napisano.

Dobar dan svima :uja: .

Dajte neku sliku BG-a na vodi :lol: .Kad ukljucis tv utisak je da se uveliko gradi :namcor: .

Kako vam deluje jos letos obecana izgradnja fontane u sred kruznog toka na Slaviji?

Poslednja izmena:
Nece uvek da se desi, ali svuda postoje provokatori, i cekaju samo da se izivljavaju nad onima ni krivim ni duznim.
provokatori postoje jedino ako osete da ima problematicnih sa ove strane...
pre par godina sin mi sa drugom ode u split,i iz stvarnog neznanja `upadnu` kolima srpske registracije u guzvu,slavila se oluja ili nesto sl...niko ih nije bilo sta pitao niti uznemiravao.gledali su svoja posla.

provokatori postoje jedino ako osete da ima problematicnih sa ove strane...
pre par godina sin mi sa drugom ode u split,i iz stvarnog neznanja `upadnu` kolima srpske registracije u guzvu,slavila se oluja ili nesto sl...niko ih nije bilo sta pitao niti uznemiravao.gledali su svoja posla.

Tacno, kada svako "gleda" svoja posla, nikom nista.A interesantno kako unistavaju dvojezicne table u Vukovaru, pa opet nikom nista, :think:

Poslednja izmena:

Back