Muzicki Caffe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi, nisam pametna dal' da stavljam na pozitivu il' negativu a opet moram da kažem...
Danas idem da pogledam stan koji se ladno nalazi odma preko-puta kuće u kojoj živi moja nesuđena svekrva :hahaha1:

Dal ćemo da postanemo "kome?

mislim da čak znam i ko je stanodavac (osim ako ga taj na kog ja mislim nije prodao nekome) , pošto sam i ja tu živela pa možda dobijem popust :zper:
ljudi me uglavnom "pamte po dobru"

Poslednja izmena:
E ljudi, nisam pametna dal' da stavljam na pozitivu il' negativu a opet moram da kažem...
Danas idem da pogledam stan koji se ladno nalazi odma preko-puta kuće u kojoj živi moja nesuđena svekrva :hahaha1:

Dal ćemo da postanemo "kome?

mislim da čak znam i ko je stanodavac (osim ako ga taj na kog ja mislim nije prodao nekome) , pošto sam i ja tu živela pa možda dobijem popust :zper:
ljudi me uglavnom "pamte po dobru"
nadam se da tamo nema osa

15211518085_8cbce76e34_c.jpg

Evo momci i momke iz BGa i okolice, napisao sam jednu knjigu o vama, kraće nije moglo, kakvi dojmovi takav tekst, a kažu slika vrijedi 1000 riječi, po tom mjerenju ovdje ima 200 000 riječi. Pročitajte i pogledajte.

Evo momci i momke iz BGa i okolice, napisao sam jednu knjigu o vama, kraće nije moglo, kakvi dojmovi takav tekst, a kažu slika vrijedi 1000 riječi, po tom mjerenju ovdje ima 200 000 riječi. Pročitajte i pogledajte.

Види се да ниси дошао без предзнања. Јако добар и информативан текст. О сликама да се и не говори. :ok:

40. jubilarni Međunarodni sajam pčelarstva "Tašmajdan 2014", održaće se od 02. do 05. oktobra 2014. godine u parkovima Tašmajdan i Mali Tašmajdan. Radno vreme Sajma biće od 08,00 do 20,00 časova. Pored prodajnog, Sajam ima i edukativni karakter. Za posetioce Sajma biće organizovana predavanja o korisnosti pčelinjih proizvoda u ishrani i lečenju. Za pčelare će biti organizovana stručna predavanja. Sajam poseti veliki broj posetilaca iz zemlje i inostranstva.

kad pomenuh med,upravo u vecem maxiju na cvetnom trgu videh ponudu meda po neverovatnih 950 din za teglu!:eek: a pri tom ne znas sta je u tegli,pravi ili laznjak.
ja jedva cekam ovaj gore pomenuti sajam...imam svog medara dobrivoja,kome samo ime govori kakav je covek.vec deceniju sam mu verna musterija.med pravi i najbolji.

Jedino sto sam cuo, a da je imalo smisla i ticalo se provere da li je med pravi, jeste da pravi med prakticno nece prestati da curi sa kasike. Nije bitno koliko je mlaz tanak, nece se prekinuti (dok mi ne intervenisemo rukom, mahanjem i slicno). I kazu da ce ovi... valjda rekose polisaharidi... koji se podmecu kao med svakako da se prekinu u kracem roku.

A sto se tice skupog meda - sa ovako kisnom godinom mozda zaista i ima problema. Vode svakako ima, ali dovoljno sunca... :think: I to ako nije odnela poplava, kliziste ili neka treca nepogoda.

A sto se tice skupog meda - sa ovako kisnom godinom mozda zaista i ima problema. Vode svakako ima, ali dovoljno sunca... :think: I to ako nije odnela poplava, kliziste ili neka treca nepogoda.
nema opravdanja.koliko znam,i secam se-uvek su u maksiju bile nenormalne cene meda,a pri tom-pitanje da li je to uopste med,

dobro jutro drugari.tatatatira
turkish-coffee-1.gif

Back