- Poruka
- 397.156
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi, nisam pametna dal' da stavljam na pozitivu il' negativu a opet moram da kažem...
Danas idem da pogledam stan koji se ladno nalazi odma preko-puta kuće u kojoj živi moja nesuđena svekrva
Dal ćemo da postanemo "kome?
mislim da čak znam i ko je stanodavac (osim ako ga taj na kog ja mislim nije prodao nekome) , pošto sam i ja tu živela pa možda dobijem popust
ljudi me uglavnom "pamte po dobru"
![]()
Evo momci i momke iz BGa i okolice, napisao sam jednu knjigu o vama, kraće nije moglo, kakvi dojmovi takav tekst, a kažu slika vrijedi 1000 riječi, po tom mjerenju ovdje ima 200 000 riječi. Pročitajte i pogledajte.
Evo momci i momke iz BGa i okolice, napisao sam jednu knjigu o vama, kraće nije moglo, kakvi dojmovi takav tekst, a kažu slika vrijedi 1000 riječi, po tom mjerenju ovdje ima 200 000 riječi. Pročitajte i pogledajte.
Ajmo beogradjani na glasanje.,..
Dobro jutro![]()
Dobro jutro beogradjani
![]()
nema opravdanja.koliko znam,i secam se-uvek su u maksiju bile nenormalne cene meda,a pri tom-pitanje da li je to uopste med,A sto se tice skupog meda - sa ovako kisnom godinom mozda zaista i ima problema. Vode svakako ima, ali dovoljno sunca...I to ako nije odnela poplava, kliziste ili neka treca nepogoda.