Muzicki Caffe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma ne moze....i kad spava ima otvorene oci...samo ne znam sta ce mu to...ovo bre fina i kulturna kafana....nigde nikog ...svi navrate da se pozdrave i kad vidu da je prazno...odu ....odu daleko u drugu kafanu z:mrgreen:....
ih sto mrzim ove zimsk smajlije :zelenko3:

Meni ne smetaju. Ponasamo se u skladu sa godisnjim dobom. Doduse, Rusi su nas tu prestigli. Oni jedu sladoled zimi (mislim, taj sladoled je topliji od okolne ledare z:D ) a leti piju caj, jer je ta toplota u skladu sa okolnom.

A mi se glupiramo pa radimo obrnuto z;)

Srecna slava

svima koji danas slave Sv.Nikolu

sveti-nikola.jpg

Aha... jos uvek nam nista ne fali. Mozda neko drugi bude javio nesto zanimljivo.

Iskreno, cak i da se nesto desava, makar neobicno ako vec nije opasno, ja ne mogu da vidim jer je magla ovde oko mene.

Dobro (za sada z:D ) jutro z:)

Postovani korisnici,

Kao sto vidite danas od smaka nema nista. Moderacija se specijalno za vas potrudila da dodje do ekskluzivne informacije o tome i sad mozemo da vam prenesemo potpuno tačnu i potvrđenu informaciju. Smak ce biti ne danas nego 29. decembra. Koga zanimaju detalji ima ih na ovom linku. :zskace:

cao, neladm! svaka ti cast, vidim da si ovde neprekidno vec tri godine na forumu,
setih se kako si me odusevljavala nekim svojim komentarima, veliki pozdrav za tebe!

hvala :zpozdrav:

vidim iste smo se godine rodili z:mrgreen:....samo sam dva meseca starija :znamiguje:

a kad nemam sta da radim navratim pomalo ovde...nekad duze nekad krace....lose je kad te nista ne zanima....i ne privlaci paznju.

Back