Muzicki Caffe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislio sam kako da ovaj dan, sa saljivim datumom - 12.12.2012., provedem na neki neobican nacin ili barem da uradim nesto sto ne radim bas svaki dan. I, videh na tv da ce danas u 19h da se odrzi predavanje o tajnama Beograda, bolje reci da autor vise knjiga novinar Zoran Lj. Nikolic drzi predavanje u kuli Nebojsa.

Bio sam pomalo razocaran jer je predavanje samo po sebi isto kao ono koje sam pre par meseci video u Domu omladine (dok je ovde bilo tek oko 10 ljudi - lose vreme je ucinilo svoje), ali meni je bilo dovoljno zabavno da cujem jos jednom.

Uglavnom, dolazimo do onoga sta cu posebno da uradim danas. Sreca, pa se pruzila prilika da nabavim neku od knjiga, posto sam do sada imao samo
p015666.jpg

Danas, 12.12.12. sam nabavio ovu
p006110.jpg

Uglavnom, ovu knjigu sam hteo da uzmem za Novu godinu na Novogodisnjem sajmu koji se odrzava u Domu sindikata - ali je ovo bila mnogo bolja prilika, cena jednako povoljna - a najbolje je sto sada imam i autogram z:poz:

Ove dve po 'iljadarku, roman negde 750, a 'Beograd ispod Beograda' 1400, ako se dobro secam. Bice toga po sajmovima. Video sam i na Beogradskom sajmu - ali sam vec bio potrosio i vise nego sto sam planirao.

Back