Muzicki Caffe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Beograde, moj voljeni grade..srecna ti slava

Od kada je despot Stefan Lazarević 1403. godine dao Beogradu status prestonice,
u čast obnove i napretka , grad je kao svoju slavu uzeo Vaznesenje Gospodnje - Spasovdan.

spasovdanprevoz19052015.jpg

Jel ste videli one džinovske transformerse od delova automobila na Trgu republike? :D
Idem ja i razgledam i upade mi u oko jedna tabla sa izlepljenim papirima i ja pomislih možda piše nešto o "izložbi" kad ono komunalci juče u 16:00 ostavili upozorenje NN licu da ima rok od sat vremena da ukloni figure :lol:

Jel ste videli one džinovske transformerse od delova automobila na Trgu republike? :D
Idem ja i razgledam i upade mi u oko jedna tabla sa izlepljenim papirima i ja pomislih možda piše nešto o "izložbi" kad ono komunalci juče u 16:00 ostavili upozorenje NN licu da ima rok od sat vremena da ukloni figure :lol:

Свашта! А баш су супер фигуре, волим такву уметност.

Bile su sinoć u gradu, napad Deseptikona - svetle im oči ko da su White Walkers :sad2:

I danas, tj. sad već juče su bile tamo. Strava su napravljene figure.
U četvrtak nisu bile tamo. Ono nije bilo lako da se namontira. Nemoguće da je neko postavljao skulpture visine 10ak metara od automobila a da niko to nije video, pa ostavili obaveštenje da ih sklone u roku od sat vremena

`Za ljubav su zgodni: malo vremena, nezgodna mesta, teskoba, brzina, niz otežavajućih okolnosti. Tada je ljubav lepa, samo tada cveta.
Što je više vremena i prostora i raznih drugih pogodnosti, ljubav gubi draž. Nigde se tako ne mrze kao u velikim, lepo nameštenim i dobro zagrejanim stanovima.`
Dusko Radovic

Back