gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage zene, sta za vad znaci kada za nekog muskarca kazete da je muzevan? Ima li to veze sa izgledom, stavom, ponasanjem?
Drage zene, sta za vas znaci kada za nekog muskarca kazete da je muzevan? Ima li to veze sa izgledom, stavom, ponasanjem?
Drage zene, sta za vas znaci kada za nekog muskarca kazete da je muzevan? Ima li to veze sa izgledom, stavom, ponasanjem?
Covek od inicijative, ne ceka savrsene uslove. Ne uporedjuje se, ne raspravlja kao neka baba. Ima svoj cilj, skrivenu strast. Postuje zene, ne nadmudruje se sa njima. Kad voli, nedvosmisleno stavi do znanja.
Поента је испоштовати саговорника и када се мишљења не подударају. Јер ако се неко расправља са оним кога не поштује значи да нема ни самопоштовања. Достојанствени људи се не наснивају до бесвести, они игноришу.
Covek od inicijative, ne ceka savrsene uslove. Ne uporedjuje se, ne raspravlja kao neka baba. Ima svoj cilj, skrivenu strast. Postuje zene, ne nadmudruje se sa njima. Kad voli, nedvosmisleno stavi do znanja.
Ne koristim taj izraz...debelo bih se zarcvenula da mi kojim slucajem sleti s usana....
....zvuci neozbiljno, ne prilici zreloj zeni da romatizuje u toj meri i na taj nacin...
pa da
nego onako normalno kazes npr vidi ovog ivicu ko tetka neka...s onim debelim prsticima...
i svim prisutnim odraslim zenama odma jasno sta si htjela reci...sto ne znaci da se neka nije udala za ivicinog brata blizanca, jel...samo zna se sta je tetkasto musko...
E, ajd malo pojasni ovo boldovano.
Hoću da se napravim na muževnog baju pa mi trebaju instrukcije...
Znaci, da bude kako zena kaze.
- - - - - - - - - -
Kako biste ocijenile covjeka koji je posvecen i uspjesan u svom poslu? Da li vam je to privlacno ili vise volite kada malo "hvata krivine" na poslu?
full frajer taman za forumske žene taj je muževan, kao srpski ken
Pa zar nije ken prototip derpea?
Pa zar nije ken prototip derpea?
Ne zagledam u ivicu & co...meni da je moj dabiša po meri i meni dosta...