maalecka Zainteresovan član Poruka 415 08.10.2009. u 18:54 - Muž u kafani #76 DeeLiteOrangeAdvanced: čisto da vim šta devojke imaju da kažu na temu muževa u kafani... Kliknite za proširenje... ja nemam muza, al moj otac je primerak iz teme...
DeeLiteOrangeAdvanced: čisto da vim šta devojke imaju da kažu na temu muževa u kafani... Kliknite za proširenje... ja nemam muza, al moj otac je primerak iz teme...
maalecka Zainteresovan član Poruka 415 08.10.2009. u 18:56 - Muž u kafani #77 l Zelja da mu adrenalin puca 24sata na dan: i ja mislim da je tako.... Kliknite za proširenje...
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.631 08.10.2009. u 20:01 - Muž u kafani #78 maalecka: i ja mislim da je tako.... Kliknite za proširenje... Manje, više, opisala si Al Kaponea ps. Čaleta
maalecka: i ja mislim da je tako.... Kliknite za proširenje... Manje, više, opisala si Al Kaponea ps. Čaleta
Lexa Buduća legenda Poruka 30.368 08.10.2009. u 20:17 - Muž u kafani #79 Brajan Koen: Šta natera muškarca koji ima dobar posao, ženu i sitnu decu, da utehu traži u punoj čaši, a da nije Toma Zdravković ? Kliknite za proširenje... Posao, žena i deca?
Brajan Koen: Šta natera muškarca koji ima dobar posao, ženu i sitnu decu, da utehu traži u punoj čaši, a da nije Toma Zdravković ? Kliknite za proširenje... Posao, žena i deca?
Han Pritcher Elita Banovan Poruka 16.622 08.10.2009. u 20:34 - Muž u kafani #80 Lexa: Posao, žena i deca? Kliknite za proširenje... hahaha, dobra! ja odem u kafanu da se na miru ispricam a i urnebesno provedem sa drustvom. svasta tu bude. kafana i zatvor su mesta gde se spoznaje svet inace. to je to
Lexa: Posao, žena i deca? Kliknite za proširenje... hahaha, dobra! ja odem u kafanu da se na miru ispricam a i urnebesno provedem sa drustvom. svasta tu bude. kafana i zatvor su mesta gde se spoznaje svet inace. to je to
kambodza Elita Poruka 15.736 08.10.2009. u 20:36 - Muž u kafani #81 3nojavi Omladinac: hahaha, dobra! ja odem u kafanu da se na miru ispricam a i urnebesno provedem sa drustvom. svasta tu bude. kafana i zatvor su mesta gde se spoznaje svet inace. to je to Kliknite za proširenje... .............pa ne yebu te valjda i u kafani ...............
3nojavi Omladinac: hahaha, dobra! ja odem u kafanu da se na miru ispricam a i urnebesno provedem sa drustvom. svasta tu bude. kafana i zatvor su mesta gde se spoznaje svet inace. to je to Kliknite za proširenje... .............pa ne yebu te valjda i u kafani ...............
Han Pritcher Elita Banovan Poruka 16.622 08.10.2009. u 20:41 - Muž u kafani #82 kambodza: .............pa ne yebu te valjda i u kafani ............... Kliknite za proširenje... pricam o spoznaji sveta/drustva a ne o homoseksualizmu. drugi put ispeci pa reci, izdaju te te asocijacije
kambodza: .............pa ne yebu te valjda i u kafani ............... Kliknite za proširenje... pricam o spoznaji sveta/drustva a ne o homoseksualizmu. drugi put ispeci pa reci, izdaju te te asocijacije
kambodza Elita Poruka 15.736 08.10.2009. u 20:42 - Muž u kafani #83 3nojavi Omladinac: pricam o spoznaji sveta/drustva a ne o homoseksualizmu. drugi put ispeci pa reci, izdaju te te asocijacije Kliknite za proširenje... .....moguce,moguce ,nisam mislio na tebe a i ti spoji corku i kafanu ,za mene nespojivo .............
3nojavi Omladinac: pricam o spoznaji sveta/drustva a ne o homoseksualizmu. drugi put ispeci pa reci, izdaju te te asocijacije Kliknite za proširenje... .....moguce,moguce ,nisam mislio na tebe a i ti spoji corku i kafanu ,za mene nespojivo .............
maalecka Zainteresovan član Poruka 415 08.10.2009. u 23:23 - Muž u kafani #84 Brajan Koen: Manje, više, opisala si Al Kaponea ps. Čaleta Kliknite za proširenje... provalio si, a?